9/2/2010

hej bloggen!  hur har eran dag varit? är så otroligt lättad nu när första delen av svenska nationella är klart. bara sista och andra delen kvar som vi har på torsdag. Hade med mig jätte fint sällskap under provet. en stor påse godis, tuggummi och dricka. gott va? men allt är väl slut. kul. men vi kör en till vända sen på torsdag. tack vare alla nationella prov så kommer jag tillslut rulla ut sen på skolavslutningen. haha. men nog om det. dagen har varit riktigt skön. hade nationella från 9.40 till 11.15, sen gick vi till bilden den tid som vi hade över, vilket typ blev en kvart haha. sen hade vi lunch, och sist so. älskar tisdagar. 3 lektioner, slutar kvart över 1, men ändå stannar jag alltid kvar i skolan till typ 4... var lite på lyktan efter, sen uppan. jusste, när vi skulle gå ut med hunden idag efter skolan så bad ägaren oss att titta på myntas nipples och se o dom mörknat. vi ba eeeeeeeeeeeeehm, okej? fast dom ska tydligen göra det om man är gravid, men värför var vi jusst tvungna. nej, det kändes lite konstigt faktiskt. ikväll blir det en dusch för mig, sen sitta framför tvn eller datorn och måla naglarna. måste också fundera ut vad jag ska skriva om i min novell som är nästa prov på svenskan. tror jag vet, men ni får inte höra den än.

tänkte visa er vad jag hade på mig idag iallafall...













blommig oversizetröja bik bok,vitt linne gin tricot,vanliga svarta tjocka leggins gina tricot, min älskade klocka ur och penn,armband gamla gina tricot,ring ingen aning (gammal, mammas) och såklart min väska till livspartner<3 från lidex,249kr!

det var den oufiten. väldigt enkel. funderar jusst nu på vad man ska ha på sig imorgon. kanske klänning... nej fan, börjar 20 i 8 och slutar 4. kommer frysa ihjäl. nej, ska städa lite nu. ser ut som 3 världskriget ägt rum i aa,.. mitt rum.. :P

skriver mer sen. puss

ps: JUSSTE! Grattis Erik på 16 års dagen! ♥

Amanda


gymnasietgymnasietgymnasiet

värför är blogg.se cp?! gud, det funkar inte över huvud taget. -.- föressten, tack emmy för att du bad mig att uppdatera. du hade rätt. saknar skrivandet och lägga ut en massa bilder. som ni kanske ser så är kl snart 2. herregud, kan verkligen inte sova. börjar 20 i 10 men ska vara där 9 för att först läsa klart ett häfte som är förberendande för svenska nationella som jag missat totalt, eller aa två sidor kvar typ, så det ska läsas snabbt som fan. sen 20 över 9 ska vi tjejer mötas utanför ica för att köpa lite gris som vi kan tugga på under nationella som kommer hålla på från 9.40-11.00. inte så mycke tid men har på torsdag också iförsig. ska köpa dricka, lite godis och tuggummi. viktigt! måste alltid ha tuggummi när jag ska hålla på med någon länge. jag kan tex inte flyga utan att ha med mig tuggummi. får panik då, och då menar jag verkligen PANIK. tror emmy har likadant. som ni kanske inte vet så ska jag då börja på gymnasiet efter sommaren, och våran rektor retar oss genom att ha nedräkning tills när vi ska ha lämnat in ansökan till olika skolor på en stor tv mitt på väggen. fan, man blir ju bara ännu mer stressad. jag menar, 6 dagar kvar. aldrig att jag kommer ha hunnit bestämma mig då. eller visst, vet väl lite om vad  jag vill göra, men har gått på två öppet hus liksom. och cilla(våran studievägledare) rekomenderar att man har minst 5 val på sin ansökan. så kommer jag med 2 liksom.... nej, orkar inte. 

men om jag skulle säga nu hur det blir så kommer det se ut såhär ungefär.

1. John bauer - Frisör

2. St eriks - Frisör

3. Real - Stylist

4. matpedagogerna - (ska tydligen få Frisör)

5. John Bauer - Hotell resturang

det är väl typ det... jätte kul liksom. vill gå om 1 år så jag kan tänka lite mer fan.
vill verkligen bli en frissa asså. det skulle passa mig skit bra. jag håller på och pillar med allas hår hela tiden, och ska alltid sminka alla och älskar att hjälpa folk med outfits och grejer. det är min grej. ingen estet för mig. vill ha en färdig utbildning redan på gymnasiet. tänker inte sitta och ha estet musik/artist och sedan få gå på högskolan efter och sitta där i 3 år till. no way. jag klarar knappt högstadiet nu liksom. det jag oroar mig för är att jag kommer tröttna på att åka så långt. jag menar, john bauer ligger liksom på liljeholmen, och deras schema var liksom från 8 till 4-5 . då ska jag ha åkt hemifrån och sitta på bussen redan vid 7, och jag klarar inte ens nu att gå upp då. men jag vill verkligen gå där. alla var så trevliga, fräsh skola, hyffsat bra schema, 2, 3 timmars lektioner varje dag, och sen praktik på det. fan va skönt. egen dator som man använder varje lektion istället för en massa papper och häften och pennor och hela fadderuttan. allt var så coolt där. kände mig hemma så fort jag kom in. anna ska ju också söka dit, så det skulle ju bli roligt. fixa varandras hår, klippa färga, sen kan man ha make-up som tillval i 3an. fan va ballt. det är min grej. jag SKA komma in där. ingen snack om saken fan. ska fan sitta som fastfrusen nu på lektionerna och fälla ut mina öron lika mycket som dumbo. jag ska höja betygen förfasiken!!! nu kommer mamma bli glad när hon läser det här.

nej, nu ska jag återgå till min stora macka och min varma choklad, sen ska jag hoppa i säng, men först kissa och borsta tänderna. hahahahh. puss och kram på er! godnatt♥

amanda


:'(

two words guys hate to hear, DON'T & STOP
(unless they're put together)


8/2/2010

hej bloggen. det är nu så att om jag inte skriver ett inlägg så kommer emmy döda mig, så vågar inte trotsa det haha... nej men på riktigt. eller aa det var iförsig sant. menmen. imorgon ärdet nationella. ORKAR INTE! vill inte vill inte vill inte. mår skit dåligt. ska titta på en film, eller scrubs. min kväll har bestått av att skriva ner alla kläder jag ska köpa när mitt barnbidrag kommer. är jag patetisk eller vad?

min lista är följande...

grå kofta(med kedjor på axlarna) -gina tricot 249 kr

stor ljusrosa tröja med knappar längst hela ryggen - gina tricot 199 kr

en sån här beige "häng" kofta - gina tricot 149 kr

vit spets klänning - gina tricot 249 kr

vitt linne med kedjor - gina tricot 199 kr

blå (seglar) kavaj -  tricot 399 kr

sen dom första skorna på inlägget innan - din sko 499 kr

okej som ni ser är allt förutom skorna från gina. patetiiiiiiiisk. och jag som försöker att inte handla alla mina kläder där, men tydligen så är alla kläder jag..... och no way in hell mitt barnbidrag på 1000 kr och min lilla lön på 500 kr ska räcka till allt det där.... had ska man stryka????? tror jag får stryka stora rosa tröjan.... och nå mer. kanske tjata till mig kavajen av mamma. det är ju faktiskt något som jag behöver. hoppas hon läser det här inlägget hahahah. hur mycket blir det sammanlagt då? ska räkna på min mobil..

sammanlagt blir det 1943 kr. har man råd med det? neeeeeeeeej.... okej får tjata till mig kavajen då. då blir det.........1544 kr. ojdå, äsch 44 spänn kan jag nog också flörta till mig :D fast jusste skulle stryka stora tröjan, okej vänta... (eller vadå vänta, det är en blogg HAHAH)

1345 kr när jag strök tröjan. bra, då har jag 155 kr kvar sen. härligt. bra jobbat på mig själv. känns bra att spara lite pengar. nej fyfan är så trött på mig själv. shoppar aldelles för mycket. ni ska bara veta. någon måste sätta koppel på mig eller något. något ledigt jobb någoan ge mig? behöver verkligen ett. aja, får väl massera mamma och pappa så håvar man in 50 svenska rikstaler eller hur fan det stavas.

ursäkta inlägget, är skiiiiiiiit trött. ska faktiskt sova snart. men innni lite bilder från idag.

 

okej, 1 bild... blogg.se strular.

jusste, gissa vad jag började med att göra på syslöjden idag när jag kommit på att jag glömt min vante hemma? (stickar ett par lovika vantar, skeeeeeeeeeeta tråkigt)

en sammetklänning!!! har alltid velat ha en så värför inte göra en egen. fan va kul, längtar. kanske inte blir lika snygg som dom man köper på tex weekday(h*r snygg) men den kommer duga. vill igentligen ha puff ärmar men tror inte jag vågar göra det. jag menar, kan inte ens rita mallar rakt. och vet inte om jag vågar sätta mig framför symaskinen igen efter jag sydde mig själv rakt igenom fingret. äh vem lurar jag, här är man ingen mes. skriver mer imorgon♥

hoppas du läser nu emmy, nu har jag ägnat 30 min åt det här inlägget, hälsa sebban. godnatt på er♥

amanda


.....









är det bara jag eller får ni också en multi orgasm när ni tittar på skor ni verkligen skulle döda för?


världens finaste vänner





älskar er mina fina aktaballare. bättre vänner går inte att hitta! ingen beckis på bilden men love u tooooo!
ni är dom finaste jag har<3


RSS 2.0