Gratis makeup

Bli medlem på

http://www.gratismakeup.se

Om du samlar ihop till minst 400 poäng så får du ett presentkort på 150 kr eller 250 kr på antingen hm, kicks,nelly eller åhlens. Världens bästa sida att käna lite stålars på! Lycka till!



Amanda


27/10/09

Gooooooooooooooooodmorgon bloggen! Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. Jo, ska kanske färga håret och träffa några sen lite senare. Ska nämligen pröva hur det känns/ser ut att vara brunett. Hoppas det blir bra, annars får jag gå med mössa tills jag kan gå till frissan. Vägrar färga blont hemma. Då blir det bara gult. Vaknade kl 2 så är ganska utvilad. Måste bara käka frukost. Fast fan, blir nästan stressad när man sover bort hela dagen. Jag menar om typ 3 timmar är det kväll, och sen ska man sova några timmar efter. Så onödigt, menmen. Skönt är det ju att få sova länge. Men ska äta frulle nu. Skriver mer sen, efter jag duschat säkert! puss och kram!

Amanda


kommerintepånågonrubrik

Halloj bloggen! sorry för bad uppdatering. Idag blev det en hemma dag. maja sov hos mig inatt så vi vaknade väkl runt 12 där nånstans, och spenderade dagen med att göra pannkakor och titta på tv. myspys. Sen vid 7 eller 8 tog jag en dusch och helt plötsligt knackar det på dörren, och jag fick helt enkelt ett stort speciellt besök av några från skolan. haha. Nämner inte vilka men vi lyssnade på musik, åt popcorn och bara umgicks. Dom gick för inte så länge sen. Oj nu fick mamma damp.... skit mobbad. Men ska borsta gaddarna nu. Skriver mer senare. pussochkram

Amanda


BRABILDVA?



hahahahahahhahahaha. DÅLIG BILD och lång....

Carpe diem

Amanda och Maja


25/10/09

hej bloggen! förlåt för att jag inte uppdaterade igår men hade ingen tid alls. kom hem efter vällingby vid 4 och hade typ 40 min på mig att göra iordning mig, så var sjukt stressad. Men fick med mig hem grymt snygga grejer!!!!!!!



Volang klänning-hm 299kr
Smalt nitskärp-hm 129kr
Väska-gina tricot-gina tricot( men köpte den för länge sen, hade på mig det här igår kväll på emmys fest)



Min otroligt snygga klocka från nya sortimentet jet set! Mitt bästa köp någonsin!!!! ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR- Ur och penn 250kr, erbjudande. Skulle kostat 598 kr så det var riktigt bra.Sen köpte jag till försäkring för 70kr som gäller i två år så om en sten går av tex så kan jag bara lämna in den.Det här är bara som en "förtitt", för nu i november kommer den här klockan finnas i alla möjliga färger, och längtar som in i helvete för då ska jag köpa en röd,grön, gul och lila. haha. Det är så snyggt med klocka över huvud taget. Dom ska vara stora prydda med stenar. älskar.



Rött läppstift-hm 69.50kr. Så bra att ha. Så nu slipper jag låna det av alla andra. hahah. Det var riktigt snyggt faktiskt. Men nu är det video dags, så berättar om festen på videon istället. Hörs snart. pussochkram till mina få få få läsare. haha

Amanda


"dagens"

Så, nu har jag duschat och slängt på mig lite kläder och är redo för att åka till vällingby. Är skit stressad, för ska vara hos emmy halv 5, så måste hinna hem till halv 4 så jag kan sätta på mig min klänning och en snygg sminkning, så därför måste jag köpa ett nytt rött läppstift, och sen nån snygg skugga. Sen min klocka på ur och penn som är på rea på 250 kr istället för 598 kr så hoppas den finns kvar, med tanke på att jag såg den för lite mer än en vecka sen.

"Min 1timmars outfit"



Jeansleggins-Bik bok (två par för 199kr)
Linne med tryck och öppen rygg-gina tricot. köpt förra året tror jag.
Skinn jacka-jc 1999kr
Halsduk-bikbok 150kr

Skriver när jag kommit hem, förhoppningsvis ett videoinlägg.

pussochkram

Amanda


09/10/09

Godmorgon bloggen! Vaknade för inte så länge sen, och tror jag skrev innan att jag skulle gå upp vid 9 för att sedan vara i vällingby kl 10. Gjorde jag det eller? Nej, för jag vaknade halv 12 så det sket ju sig. haha. Men ska städa lite på mitt rum alldelles strax, och sedan åker jag iväg en liten stund. Kommer absolut att ta lite bilder och sedan ett snabbt videoinlägg förhoppningsvis efter jag gjort iordning mig så får ni se min party party outfit. Men gör videobloggen med cameran istället. Får springa över till jossan och hämta överföringssladden bara.. Mycket man ska hinna till halv 5. Får nästan duscha nu, annars är det fan blött när jag kommer dit, och det är ju inte så snyggt. haha. Men nej, det här får bara bli ett snabbt godmorgon inlägg, så får vi säga hejdå sålänge! puss på er!

Amanda

FINRUBRIKJAGHARVA?

Hej bloggen. Är riktigt trött men håller mig vaken för att jag håller på och laddar ner lite låtar på min ipod till hennes party imorgon. Men tror fan att jag måste sova. Ville bara göra ett litet inlägg innan tändstickorna som håller mina ögon öppna går sönder och jag somnar. Imorgon tar jag en tripp till vällingby för att köpa skor, klocka, orkester jacka, rött läppstift och antagligen en snygg klänning som jag kan ha imorgon. Om mina pengar räcker till däremot. Är osäker på skorna nu. Så kommer nog inte köpa dom, men får se. Sen blir det åka hem, ta en snabb dusch, raka benen, hårinpackning, plocka ögonbrunen ansiktsmask, sedan sminka sig, klä på sig och locka håret. Det blir en lång dag imorgon. Ska vara hos empan vid halv 5 tror jag, så måste vara i vällingby vid 10, så hinner jag gå runt lite också. Kommer aldrig komma upp, tror inte att mamma heller kommer göra det, med tanke på att hon nyss kom hem från en middag med sina jobbarkompisar, och är dyngrak. Eller a, glad och hickar, och luktar vin. haha. Hon kommer inte må bra imorgon. Så kanske låter henne sova så får pappa skylla sig själv och följa med. Men nej, tror att han inte har så stor lust med att göra det. Men vill inte gå själv. kan verkligen inte gå runt i en affär själv. Töntig jag är men sant dock. Men ska gå och lägga mig nu. Fick med lite låtar iallafall, hinner väl med lite fler imorgon också. Godnatt på er. hoppas ni haft en trevlig fredagskväll.

Godnatt.

Amanda


Videoblogg



Anledningen till att jag sa omg och bara stängde av i slutet var att jag kom på att jag kunde göra en videoblogg istället på videofy.me istället, så gjorde en där, men har ingen mick så det blev inget ljud, så lägger upp den här istället helt enkelt. Och förlåt för min dåliga webbcamera. Ska använda cameran nästa gång, men min snorkråka till kompis har överförningssladden till den, så nej, då kan jag inte ladda upp någonting haha

Amanda


Min blogg är tillbaks!♥

Hej mina söta läsare! Om jag ens har några kvar... Men det ska vi jobba oss upp till! Eller hur? Åh känner bara att jag älskar min blogg just nu, förutom designen, och dåliga uppdateringer, osv osv osv. Typ allt, men asså nej, känner så TAGGAD till att börja skriva igen. Bilder kommer strömma in som vatten, videobloggar en gång om dagen, "veckans låt" då jag gör en cover av en önskad låt, men antagligen nu i början när jag har så få läsare så får jag komma på lite eget nu i några följande veckor. Men det ska bli roligt. Förstår inte längre syftet med att man bloggar för att bara tjäna pengar, många som gör det. Som lever på sina bloggpengar. Jag vill skriva för att jag tycker det är så sjukt kul att få dela med mig av min vardag, och få se hur många människor som faktiskt tycker att den kan vara rolig att läsa om. Även fast det säkert är felra tusen som bloggar så tror jag ändå att min blogg kan bli ganska unik. Vill inte vara en provecerande blondin som sitter och ljuger konstant i sin blogg, utan en vanlig tonårstjej som gillar att dela med sig med sin vardag. Men nog om det. Sitter och kollar runt lite på bik bok, gina tricot, topshop, monkis och hms sidor. ÄR så shoppingsugen så jag har lust att slå till något!!!!! haha. Imorgon får jag mitt barnbedrag så ska köpa ett par sjukt snygga skor från din sko för 499 kr. Dog verkligen för dom. Dom kan vara svåra att bära rätt, men jag har några knep.

 

Vad tycker ni? Jag tycker dom är DÖ läckra! Tycker att din sko har blivit så mycker bättre än vad det var förut. Köpte ett par skit snygga ankelboots med dragkedja på framsidan och spännen längst upp ofrån din sko och har dom är så flitigt använda alltså. Måste dock klacka om dom nu. Men dom här skorna mste jag ha. Har sparat en massa bilder på kläder som är min stil, så kanske gör ett litet collage på paint till er här på bloggen.

Ska iallafall upp till vällingby imorgon så kommer väl få hem mig dom här om dom finns eller inte är slutsålda eller whatever. Ska också köpa rött läppstift som jag älskar! Så sjukt snyggt. Inte tantigt alls, beror på hur man bär det. Sen såklart en orkester jacka som är i stentvättat material. Älskar. Det spenderar jag minn tusing på. grr. Sen nästa måndag får jag min lön. 500 spänn. Inget att klaga över. Då blir det besök på bikbok, eller jusste, måste spara så jag kan köpa ett par jimmy shoo från hm den 14 november! surprise till senare. Måste skaffa fram bild på dom sen. Men nu ska jag fortsätta pilla lite med min blogg. Blir väl klar om några dagar. Den ska bli perfekt! haha. Ska spara det hör inlägget nu, sen direkt efter så laddar jag upp mitt videoinlägg jag gjorde nån gång innan idol, men ni får den nu istället haha! snällt va?

Pussochkram

Amanda


HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA!



Amanda


No air

No air ♥



Det här är nog en av dom finaste låtarna som finns. Speciellt den här acustiska versionen. Kommer aldrig tröttna på den här låten! Man kan både la,skratta och gråta med den här låten. All världens kärlek till Jordin sparks och Chris brown ♥

Amanda


Sorority row



Måste se den här filmen, men kommer antagligen skita på mig! ♥

Peace Amanda


Back on track

Halloj bloggen. Har äntligen bestämt mig för att börja skriva här på min blogg igen. Behöver skriva av mig lite om dagarna. På aktaballarna är det mer regler, och det här är liksom mer frihet. Jag kan skriva absolut VAD jag vill. och det är det jag behöver jusst nu. Idag ska mamma och pappa på 50 års fest, så då blir det lite föräldrarfritt hemma. Då blir det nya rackartyg. Nej, skojar bara. Det blir pizza, godis, popcorn, läsk, mjukisbyxor och en film bara. Får se om jag får tag i någon som vill göra mig sällskap.. a inga killar iallafall, för när det gäller det går det åt skogen. Bra det går för mig! naaat. Ska sminka mig nu (ifall jag får speciellt besök) fö vill inte se ut som en uteliggare isåfall. Kom nyss ut ur duschen och känner skit fresh (!) Får se om jessica har något för sig, eller empan. nej jusste, hon skulle på fest såklart. Ojusste, emmy fyller fan 18 om 5 dagar! shit! Gud va sjukt. Men ska klä på mig och sminka mig lite, men skriver mer sen ikväll om jag får besök, eller skriver ändå. Kommer ju ämdå inte ha någonting för mig så aa. Ni kan få ruttna med mig om ni vill ,eller antagligen har ni något bättre för er än vad jag har.. !

 

puss på rumpan!

Amanda


RSS 2.0