akta ballarna

Kommer spendera mitt skrivande åt en ny blogg som jag och 9 tjejer har startat tillsammans! följ oss gjärna! puss♥

www.aktaballarna.blogg.se

Amanda


Declan Galbraith

lyssnar jusst nu på musik, och hittade en gammal låt med declan galbraith. Jag kom ihåg när jag älskade honom så mycket så att jag låg hemma och grät för att han inte visste vem jag var. jag vet, helt sjukt, men sant. Det var för 2 år sedan, i 7an då jag och matilda engdahl satt och lyssnade på hans låt " tell me why" när han var skiiiit liten, och sedan hittade en låt med han som hette angel. Nån dag senare blev vi som beroende, och det är så sjukt för förut tittade jag på youtube, och hittade girlicious, och inga visste vilka dom var här i hässelby, och sen när jag kyssnat på dom ett tag kommer dom på tv, samma sak med jonas brothers, började lyssna på dom för felra år sedan när dom knappt var kända, blev som beroende, inga bisste vilka dom var här, och nu alla älskar dom, och det med declan galbraith. det börjar bli lite läskigt. haha! men här kommer "angel" med declan galbraith! enjoy. han har världens finaste röst,. eller aa inte nu, för sen kom han i målbrottet, men han sjunger fint ändå! älskar honom fortfarande... <3





"nu" (samma år men rösten är helt förandrad och han låter lika i år också så får bli nu) hihi



Amanda


godmorgon

Hej bloggen. Börjar kl 8 idag så gick upp kl 6 för att hinna duscha. Nu har jag gjort mig klar för dagen. Lägger ut en dagens outfit redan nu på morgonen, med tanke på att min buss går 37 så har ingen brådska. Ska käka en snabb frukost, borsta gaddarna och sen så åker jag till skolan. idag är det en riktigt rolig dag. har mitt favorit ämne nu på morgonen i 80 min, sen har vi 20 minuters rast, sen engelska 60 min, sen så har vi ungefär 2 timmars lunch, och till sist har vi 80 min drama, och sedan 80 min dans som går till träning för våran musikal. skiiiit kul, men eftersom att jag inte kommer dansa idag heller för att öva på dom första scenerna så har jag helt enkelt 160 min drama. haha. men det är roligt.

Dagens outfit



Tagen med gammal mobilkamera fortfarande så ingen bra bild blir det aldrig nu för tiden. haha...

Vitt linne-gina tricot
Svarta jeansleggins med dragkedjor längst ner-vero moda
Svart kort kavaj-gina tricot



Sen fin sjuuuuuukt snygga fransväska-wedins♥

men nu ska jag gå ner och äta frukost. Ha en jätte bra dag! puss på er.

Amanda


hejjagharendåligcamera

hej bloggen. tänkte bara lägga ut dagens outfit, men jag tar med mobilkameran så dom blir sääääääääääämst, menmen. lite ser man.

Dagens outfit



Så dålig bild. ber om ursäkt, nästa gång tar jag med kameran. lovar!

Svart långt linne-Gina tricot
Svarta tjocka tights-gina tricot
Stickat väst-gina tricot


gina outfit haha.



mitt fjäder halsband-lindex

Sen hade jag också mina långa vita converse.

fyller år nu på tisdag, och en bra känsla på att jag kommer få presentkort, och plus att 3 dagar efter får jag min lilla hunrastar lön på 500 kr, och mitt barnbedrag på 1050 kr. woho. SKA SHOPPA LOSS!!!!!!

Ursäkta dåliga bilderna. Men nu ska jag fortsätta glo på idol, sen ska jag duscha och bara ta det lungt. Börjar kl 8 imorgon. stress, så lägger fram kläderna på morgonen!! annars tar det 1 timme för mig att välja och då kommer jag förseeent.

Aide.

Amanda


16/9/09

halloj bloggen. Har precis gjort en ansökan om att få medlemsskap på videofy.me, så det ska bli spännande. haha. idag skola som vanligt. men vi hade geografi prov. Det värsta jag varit med om. herregud.Har känt nu att jag tagit  en ganska lång bloggpaus, som jag sagt nu i ALLA inlägg, men älskar att skriva, älskar min blogg haha, men nu har skolan börjat, mycket läxor osv så känns som att jag är tvungen att satsa mer på skolan, men självklart, ska försöka göra om min design här på bloggen. Ser ut som att min 6 åriga kusin designat den. haha. men det får bli liteeee senare. Ikväll ska jag bara ta det lungt. Försöka välja vilken färg jag ska ha på ipoden jag önskar mig med video och allt, men vet nog att jag kommer få den. mohaha. Kanske röd eller lila. får se. Vad tycker ni? nano filmar video. Nu med videokamera, större skärm och FM-radio med Live-pause.

Men skriver mer ikväll, nu ska jag städa, och mamma kommer bli jätte glad!

peace.

Amanda


O M G !!



Ännu en ny trailer av new moon. OMG! Gud vad jag längtar. Finns inte ord till hur mycket jag längtar tills den 20 november. looooove

Amanda


13/9/09

halloj bloggen. jag vet, suger som vanligt på att uppdatera. Värför? iallafall. Min helg har varit, hmm... lugn? I fredags stannade jag hemma och kopplade bort allt runt mig och bara la mig ner och gjorde absolut ingenting. Men jag behövde det. det var galet skönt. Det händer så mycket i skolan nu så jag knappt hinner med. Men en dags vila blev till 3. haha. I lördags sov jag bort ungefär hela dagen, eller nej inte direkt vaknade faktiskt vid 2, och sen kom empan. Det var jätte roligt faktiskt. Vi gjorde absolut ingenting speciellt men gud vad vi skrattar. Hon åt middag här hos pappa sen skulle hon på fest. Jag skulle igentligen gått ut, men istället kom emma och hennes pappa på besök, så det slutade med att hon sov här. Vi tittade på saw 2 igår. Asså jag har sett den säkert 5 gånger nu. Kan nog alla repliker ur filmen haha, men ändå skiter jag nästan på mig varenda gång. spelar inge roll om jag sett den 1 eller 150 gånger,fyfan. Fast jag kan aldrig säga att dom filmerna är bra. Eller aa jo det är dom, men det enda jag tycker dom filmerna e är äckliga. usch. Nej men iallafall, idag så vaknade vi väl runt 11. Sen så gjorde vi pannkakor och gjord en socker kaka. skiiiiiiiiiiiiiiiiiit gott. och lalalalalalal, och nu sitter jag här i väntan på VMA!!! kommer aldrig att kunna hålla mig vaken men det går ju också i repris den 19 tror jag. eller ingen aning, men något sånt. men nu ska jag borsta gaddarna och vönta på VMA helt enkelt. Godnatt! pussochkram.

Amanda


Christopher Kanes höst kollektion för topshop

Har läst om att det kommer finnas en ny kollektion på topshop nu i höst, mer exakt den 24 september. Nämligen Christopher Kanes som har sammarbetat med topshop och har skapat 39 plagg och accessoarer och skor. Gaah. Det blir mycket höga klackar, nitar kortkorta enarmade klänningar och mycket spetsdetaljer. Allting är inspererat av det grekiska och medeltiden. JAG LÄNGTAR. Det kommer vara det bästa kollektionen på topshop någonsin. Glöm inte 24 september. Bra med tanke på att jag fyller år den 22 september så då är det bara att jag önsar mig presentkort så kommer jag shoppa galet där inne. Speciellt den svarta enarmade klänning på bild!




Dags för mig att sova igen.

Carpe diem Amanda


Robin Bengtsson, jag vill HA dig!♥



Amanda




Jon kommer vinna!

Amanda


Topshop ♥



Amanda


videoblogg



Säg inte ett ord! vi hade kul , och det är väl det som räknas?


Smygtitt

yes. Smygtitt på våran musikal hihi!



Godnatt<3 Ni får se projektet imorgon! pussochkram

Amanda


Dagens

ja dagens outfit la jag aldrig ut idag! men här kommer det. Enkelt. Bara en sak liksom! enjoy



Min godbit till klänning-Bikbok

Förlåt, bild tagen med webbcameran, och det är = dålig kvalite...

Amanda


3/9/09

hej bloggen. Min uppdatering idag sög, jag vet. Det blev inget ikväll men keatson. Vet inte riktigt värför så aa, jag ska slappa ikväll. Venne riktigt hur, men kanske sätter på en film eller bara glor på tvn. Får se. Måste läsa ikväll också. Idag är det torsdag vilket betyder " världens roligaste dag i skolan" eftersom att vi har musik,dans och drama, som också betyder musikalövning! woho. Har jobbat jätte mycket idag, och som också var första dagen vi börjat jobba. Skit kul. Trodde jag skulle dansa också, men tog helt enkelt med mig danskläder i onödan, så spenderade 2 timmar och 40 min i prisma och övade på scenerna. skit kul.Vi kom ganska långt faktiskt, men allting är ju långt från riktigt bra, eller överhuvud taget klart. Vi kom med skit roliga ideer, jag miranda, linn och pouya på våra scener! Gud va vi skrattade kan man ju säga. Sen fick vi också se "lillputtarnas" dans. Asså det finns roller i musikalen som heter lillputtar haha. Vet random.... Imorgon är det fredag, och sen helg. yes. behöver helg. haha not. har fan varit hemma hela veckan. Men värför ska man klaga. Måste upp till vällingby imorgon eller typ stan eftersom att jag ska festa på lördag som nu blev av tillslut, så måste helt enkelt köpa en party outfit grrrrr, och sen fick jag min lön för halva månaden, så ska också köpa en kofta från bikbok, slingfärg, och svart nagellack. Sen avslutar man allt med fika. mysigt. Ska se om några ska med, annars åker jag upp till slussen och träffar mamma på hennes jobb så har jag en mysdag med mami. NEJ JUSSTE. haha hon är ju sjuk. såklart.... Hon kanske åker upp till vällingby då imorgon om hon mår bättre sen. Vill ni veta en rolig sak? Jag duschade nyss mitt hår i handfatet. Hur ofta händer det en? Svårt, men gissar på inte så ofta. haha! orkade inte hoppa in i duschen med tanke på att jag duschade igår, och sedan duschade kroppen igen imorse, och orkade inte ställa mig i duschen så jag tvättade häret i handfatet. Smart. men inte lika skönt för ryggen och nacken.

Jusste (!) Ni ska få se mitt projekt idag. hihi. men det blir senare. Ska skriva liteeeeeeee till först. Men ska fortsätta med det nu, och lyssna på disturbia med rihanna. otroligt gammal men galet bra. Hatade den låten förut, men älskar den nu. aja! Pussochkram

Amanda

OMG!

Så otroligt underbart att Th kommer hit till sverige! och ännu bättre att man kan vara med i en tävling om att få träffa dom med sveriges största bloggare kenza! hum, hur coolt är inte det? När mina vänner tittar på mig så säger dom att jag inte " ser ut" som en person som skulle kunna gilla tokio hotel, och det är ju lite msamma sak med kenza då, men åh jag äälskar dom! min favorit låt någonsin är scream Älskar början, och hela låten är så himla cooooooooool! Det var också den låten efter monsoon jag hörde först, och är den låten som spelas ungefär varje dag! Älskar tokio hotel. Dom kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta! love. Var med i deras tävling på http://www.universalmusic.se/artister/tokio-hotel/kenza.aspx lycka till!




 



Amanda


Min och jessicas låt♥

I'll be right here where you need me
Anytime just keep believing
And I'll be right here
If you ever need a friend
Someone to care and understand
I'll be right here

All you have to do is call my name
No matter how close or far away
Ask me once and I'll come
I'll come runnin
And when I can't be with you dream me near
Keep me in your heart and I'll appear
All you gotta do is turn around
Close your eyes
Look inside
I'm right here

Isn't it great that you know that
I'm ready to go wherever you're at
Anywhere I'll be there

All you have to do is call my name
No matter how close or far away

Ask me once and I'll come
I'll come runnin
And when I can't be with you dream me near
Keep me in your heart and I'll appear
All you gotta do is turn around
Close your eyes
Look inside
I'm right here

Whenever you need me
There's no need to worry
You know that I'm gonna be
Right here

Ask me once and I'll come
I'll come runnin
And when I can't be with you dream me near
Keep me in your heart and I'll appear
All you gotta do is turn around
Close your eyes
Look inside
I'm right here
Oh yeah yeah
I'm right here



Amanda


kommer inte på någon rubrik

Halloj! Denna kväll blev mer än mitt projekt! Jessica smsade nämligen migoch frågade om jag va hemma, och såklart svarade jag ja, sen sa hon bra, då ses vi snart. Blev lite misstänksam. Och kommer ni ihåg att jag skrivit i nästan varje inlägg att jag verkligen ville ha godis och cola? jo då kommer jessica hem till mig och ger mig en stor marabou digestive och en cola till mig! VÄRLDEN GULLIGASTE OCH FINASTE VÄN! Det var verkligen det gulligaste någon gjort. Asså allvarligt. Så spenderarde hela kvällen i köket, och myste med te, smoothie och choklad. Skit mysigt. Satt där nere och skrattade med mamma lite, och hon berättade lite om vad dom gjort i skolan eftersom att jag varit borta, då det kvällen blev GALET lyckad. Sen åkte hon hem. Inte för så länge sen faktiakt. En halvtimme sen kanske? säkert. Det var jätte roligt, men tanke på att man inte varit med en kompis på flera kompisar utan istället legat som en zoombie med feber och tittat på tv. haha. Ni kanske undrar vad jag har gjort för något med tidningarna och allt, men det får ni veta imorgon, för ska fortsätta på det snart, men ska göra klart min matteläxa först faktiskt. Känns som att det behöver göras. Annars blir jag fett stressad och hatar det.Men måste verkligen ner och göra mina läxor nu! skriver imorgon, men hinner inte på morgonen eftersom att jag börjar kl 8! gaah. Men vi har musik på morgonen så det ska bli kul! Pussochkram!





Amanda


ehm...

Gissa vad jag ska göra nu den här kvällen? Om ni gissar rätt får ni en... hm en hemlig film! jag menar allvar!! Asså det är ingen skit film,. utan en riktigt bra! Gissa på!



En massa tidningar
Vita a4 papper
sax
Pärlor i en massa olika färger(till naglarna igentligen)
Pennor
Blommor(till naglarna det med)
Glitter eyeliner
Rosett grejer till paket
Snöflingor grejer
Utklippta kläder från tidningar
lim.

Det här är till EN grej. Inget med smink eller sånt att göra med tanke på eyelinern och saker till naglarna.

svår.vet! mohaha♥

Amanda


OMG!

Min videoblogg kom upp,... tyvär:'( Kommer aldrig aldrig aldrig mer göra ett videoinlägg till för det var det värsta! 4 minuters lång video. Stackars er, och pinsamt för mig. njut, hata eller vafan ni vill. Själv hatar jag men lägger ut ändå.... hihi! pussochkram!



Amanda


Idiot Amanda

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! JAG READERADE MIN VIDEOBLOGG PRECIS INNAN JAG SKULLE LÄGGA UT DEN! BAJS. Det blri ett imorgon istället..... puss

2/9/09

Godmorgon allihopa. Eller inte. Vaknade faktiskt kl 11 så duktig som jag är. Vid 12 sjussade papap upp mig till skolan så jag kunde hämta mina böcker och säga hej till alla för att bekräfta att jag lever, och tydligen så har alla trott att jag har haft svininfluensan, men det är ju då inte sant! då skulle jag väl inte ens gå och hälsa på liksom. Dumma fan. haha! nejdå. När jag kom hem så läste jag sofis mode, och sedan började jag med mina läxor. Eller satt med matten först. Dom två första talen gick jätte bra, men dom andra... inte lika bra, och pappa hade ingen aning heller, så gjorde två tal sen så "kastade jag matteboken i väggen". Sen försökte jag göra det som vi hade i uppgift på bilden. Gråskala, men deck gick också i väggen.Jag är riktig dålig på att rita måste jag erkänna. Hemskt. Funderar på att göra ett video inlägg, men känns bara som om man kämmer ut sig själv ärligt talat. Äsch. får se hur det blev med det. Tänkte lägga ut dagens outfit, som inte var mjukiswbyxor och en stor t-shirt utan idag hade jag min snygga outfit. Jag måste säga att jag har aldrig på mig kläder med färg. Utan det är bara svart,vitt,grått osv. Tråkigt men alltid snyggt. Svart sviker aldrig. OCH DET ÄR SANNING. Alla vet att det är sant. haha. MEn här kommer iallafall dagens outfit. Men ni får vara berädda på att det är riktigt dålig kvalite asså.



Dagens outfit.

Svart kofta- Jessicas<3 Älskar den
Vanligt vitt linne-Gina tricot
Stentvättade jeansleggins-Bik bok
Stor grå halsduk-Gina tricot. loveeee
Och tillslut min söta kuvert/sido väska- Gina Tricot.

grr. Nu ska jag försöka göra en videoblogg bara för att, och om den suger, så kommer jag INTE lägga upp den. pinsamt. kram på er!

Amanda


The wiz

Tänkte göra ett sista inlägg innan jag ska gå och lägga mig. Har läst på lite av manuset till våran musikal i 9an. Det ska så himla roligt, men mycket jobb säger jag bara. Har jätte mycket att jobba in, men har ungefär 1 år på mig så det är lungt, men det är liksom inte bara repliker, utan sång och dans. Är jätte nervös. redan nu liksom. Har ju inte berättat om musikalen. Vi ska nämligen göra The wiz, som är den nya versionen av Trollkarlen från oz. Den är väldigt annorlunda och blir därför roligare att utföra. Jag menar,rollerna är kråkor, plåtman, lejon och fågelskrämma, trollkarlar och häxor liksom. haha! men det är de som gör allt perfekt för våran klass, eftersom att vi är en liten annorlunda klass! Vi har alltid roligt i klassen. Vi har våran konstiga humör, oh vissa skäms inte alls. Dom kan ställa sig på bordet i matsalen och sjunga.Men det är oss. och kunde inte få en bättre klass<3. Älskar er 9b!
 
(asså det är vårat spex foto, så att ni inte får fel intryck! haha)

Men nu ska jag gå och lägga mig och läsa. Hann aldrig läsa något idag som jag trodde att jag skulle, eller inte hann, hade ju all tid i världen, men glömde helt enkelt bort. hihi. Imorgon vid 12 ska jag upp till skolan och säga hej till alla så att dom vet att jag lever och så ska jag hämta lite böcker, så kan jag plugga imorgon, så har jag något vettigt att göra iallafall. Sen på torsdag är jag tillbaks bland studierna igen. Då har vi också musik, dans och drama och det betyder att det är första dagen som vi börjar öva på musikalen! Woho!!! Längtar redan nu. Godnatt mina kära läsare! kram på er och sov gott.

Amanda


Jag har världens finaste mamma

Mamma kom nyss hem och sa att jag skulle komma ner ett tag.
Så berättade hon om mitt favorit linne, som bara var ett vanligt vitt baslinne, och att hon hade slängt det för att det var trasigt. asså hål i linnet. Så sa hon, "förlåt. Fick panik för jag inte berättade något, förlåt förlåt, det var några dagar sen jag slängde det, så var tvungen att köpa present till dig".

Så jag fick min dröm kuvertväska/sido väska av mamma från gina tricot. Har ALLTID velat ha den, och hon köpte den för hon hade slängt mitt linne och fick dåligt samvete. sen fick jag också ett nytt baslinne. Hon är världens gulligaste asså! älskar dig mamma. förlåt för att jag alltid är så arg sur och elak mot dig hela tiden. är verkligen det varje dag. puss love u !



Det är den här som jag velat ha jätte länge nu, enda sen jag såg den. Det är en svart rosett på, prydd med en massa nitar.! den kommer att användas varje dag! yes.
 
detta är det hon kom hem med för att hon fick dåligt samvete!



Vitt linne, min söta väska och nagellacks remover. fast det var iförsig det jag sa att jag behövde. haha!

Min mamma är bäst! Älskardig

Amanda


Min dag är räddad

pappa kom hem med mat från mcdonalds nyss! woho. slängde i mig allt på en gång. var så hungrig så jag fick lilla menyn, plus meny. stor cola stor pomfritt(jag säger så), och två cheese burgare. Fetto jag är. men och?jag är sjuk, så jag får äta vad jag vill faktiskt! Tycker synd om mig själv.. Men jag måste säga, att mcdonalds cola smakar skit! det smakar avslaget. Bara för att dom har is i. Dom borde inte ha det igentligen. Men nu fick jag cola, men spela roll. Ska ligga och slappa nu. Säkert läsa lite twilight "breaking dawn". Så skriver mer ikväll. Ingen dålig uppdatering idag va? Är fett stolt över mig själv haha! Ska kanske till skolan imorgon asså, men det värsta är att jag börjar kl 8 och slutar 4 imorgon, och det suger ju, och det kanske blri lite jobbigt för mig som precis varit sjuk och sedan få spendera 8 långa timmar i skolan. Men vad ska jag göra? Men stannar nog hemma ändå. Vill bli helt frisk helt enkelt. På torsdag ska jag iallafall till skolan, och det är säkert! Och efter skolan ska jag vara med världens finaste vän keat! det ska bli jätte mysigt. Och då ska jag banne med gå och köpa godis själv, för ingen ville komma med det! Jag är väl inte pestsmittat ändå, men förstår att ingen vill bli sjuk. haha. Nej, nu ska jag fortsätta dricka min avslagna cola, lyssna på musik och läsa lite. Skirver mer ikväll. Kram på er.



Amanda


MÅSTE se den här filmen!



Jennifers body-Megan fox

Amanda


Smoothie





1. Häll i hallonen, och blanda dom lite så att det inte fastnar sen.



2. Häll i yougurten.



3.Sedan tar ni i lite vanilj socker.
 



4.Blanda.



Resultatet= Världens godaste smoothie. och såklart ska man ha ett snyggt sugrör. Färg blir man faktiskt glad av, och det är bra när man är sjuk. Både med färg, och kallt.

Amanda


1/9/09

godmorgon bloggen och alla söta läsare. Första september är det idag, alltså 21 dagar kvar tills jag fyller år-Längtar faktiskt lite. är trött på talet 14, men jag tycker 15 låter tråkigt det med, hellre 16 faktiskt. Idag mår jag inte sådär jätte bra. Hostar skit mycket, och frår jätte ont i ryggen och i bröstet näer jag gör det. Hemskt. Mina ögon är lite piggare idag, men inget har direkt förändrats.Vaknade nyss, eller aa 10 över 1, sp kanske dags att äta något, mrn är fan inte hungrig asså. Pratade precis i telefon med hussein som jobbar i skolan som rä världens bästa i skolan! sen pratade jag med keat, för det var länge sen tyvärr...:( Efter detta inlägg gör jag mitt smoothie inlägg så kan ni göra en likadan som jag för det smakar himmel. Inte för att jag vet hur min smakade igår med tanke på h** förkyldningen, men den måste varit det. Har ändrat lite i receptet, men det var nog grym! Ska iallafall gå ner och försöka äta något, eller så ber jag pappa att han får åka och köpa mat på mocdonalds till mig, för är SKIT sugen på det. Asså galet! Glömde också att ringa en slav som kunde köpa godis till mig och cola, men nu är det försent för allaslutade kvart över 1. eller nej! Inte malang:O! eller keat?! omg.men nej, får inte smitta alla andra nu. ska ligga hemma i en cell och ruttna. kul. Men ska gå ner nu, eller nej gör smoothie inlägget nu. Hörs alldelles strax! 

yours truly. Amanda


RSS 2.0