heeeeeeeeeeeeeeeeeej

Halloj!!! Vad hääääääänder? nej usch. har legat framför tvn enda sen ja kom hem. inte konstigt att mitt huvud snart trillar av. Pappa och calle är i kista, och jag orkade inte följa med med tanke på att jag mådde dåligt, så jag fick stanna hemma själv. Min middag bestog av två billy pizzor. Jag behöver motineraaa!! från och med nu ska jag bara äta sallad. ehm aldrig? Ska vara lite snuskig och ha på mig samma klänning som jag hade idag fast uppvikt med byxor, så imorgon blir det klänning och strumpisar. fast hörde dock att det skulle bli snöstrom och 20 minus, så är lite osäker, med tanke på att jag också börjar 20 i 8 och slutar 4, så trro inte jag kan hålla mig varm med dom kläderna i 8 timmar...

ska snart ner och dricka te med mammsen som precis kommit hem och hoppas på att pappa köpt med sig hem sofis mode. annars kommer jag börja gråta. Det är verkligen världens BÄSTA tidning, och ännu bättre och alla andra vanliga tidningar, den kommer ut i butik 1 gång i veckan. hihi. imorgon ska jag på öppet hus på john bauer gymnasiet. ska titta till frisör lite. Det känns ganska brottom nu med tanke på att man ska ha valt klart den 15 februari... Men ska duscha, tvätta rent min piercing och sen gå och lägga mig tror jag! eller kanske pussa lite på min nya hatt? aja, godnatt puss på er hörs imorgon♥



läs min syters blogg!♥

http://lillaems.blogg.se/

love uuuu♥

Amanda


26/1/10

Hej bloggen. idag som varje dag, så är det världens skönaste dag. börjar 20 i 10, slutar kvart över 1. det är väl inte så mycket att berätta om idag. tänkte skriva imorse och lägga ut dagens outfit men min dator är skit konstig så jaja. sitter jusst nu och tittar på tv,läser lite bloggar och käkar choklad. men mår skiiiiiiiiiiit illa nu. aldrig mer choklas. eller aa, äsch det säger man bara. har också sjuuuuuukt ont i huvudet. kanske ska ner och hämta en alvedon?.... men aja...

Dagens♥



facelookish.

nya tröjan från hm med puffärmar-149 kr (igentligen en klännig men vek upp den)



beiga leggins(som tydligen ser ut som ridbyxor enligt alla) 199 kr gina

min schnygga hatt 88 kr hm (modell-min lampa)



min älskadeeee väska (köpt igår, tack mamma) 249 kr lindex

japp, det var det. ska sova nu en stund.

puss och kram.

Amanda


TACK FÖR VÄSKAN MAMMA!

LOVE UUUUUUUUUUUUUUUUUU♥


shoppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing

Hej bloggen. sent jag vet, med tanke på att det är skola imorgon men är knappt trött så passar då på att skriva av mig lite. Haft haft en lugn helg faktiskt. varit med tjejerna bara. En vanlig helg helt enkelt. Men idag var det en rolig dag för då blev det lite shopping.. :D då blir jag på bra humör. hihi. Fick med mig hem en sån här snart klänning med puffärmar från hm för 149 kr som typ alla har nu men så J***A snyggt. Åh fick nästan orgasm när jag hade på mig den i provrummet. Om om jag vill ha den som en vanlig tröja ska jag fanimej vika in den. smart va? :D haha. Sen köpte jag en hatt från hm för 99 som jag absolut AVGUDAR. har varit lite skeptisk mot det förut men fan, kunde inte stå emot så den fick föja med mig hem. köpte den i L. Har jag verkligen så stort huvud? Inget innehåll som alla säger.. jaja, sen köpte jag en ögonbrynspenna, bra att ha, 29,50 kr från hm, och sen typ världens nyggaste väska från lindex som jag kommer ha varje dag nu framöver. 249 kr. nu skriker min plånbok. ajdå, men inte jag, jag är skiiiiiiiit nöjd. förra veckan ficjag också med mig lite kläder hem. chinos liknande tights från gina, linne med döskalle tryck från gina, skeeta snyggt, och en stickad kofta från gina den med. Måste till ikea. har slut på galgjävlar. och måse köpa smyckeslåda. Har 10000 par örhängen och halsband. och påtal om det, köpte också öörhängen från gina frra veckan. dom skit långa, med fjädrar. älskar fjädrar. Har fått en fjäder mani typ.inte bra inte bra. jo för fan. Imorgon kanske manska inviga allt crap? nej, gör det på onsdag för imorgon har jag bara 3 lektioner, man vill ju visa upp sig lite ;-) im a right, IM A RIGHT? ja. Jusste, måste upp till gina imorgon efter skolan. ska köpa världens sötaste vår jacka i ljus ljus persiko färgs rosa. döööööööööör. sen är jag broke. fifan. Men måste också plugga. har både historia och matte prov nästa vecka. orkaaaaaaaar inte. Tar öite bilder imorgon på det jag köpt. Nu ska jag borsta huggtänderna, och lägga mig bredvid min man Edward som ligger och väntar på mig i min säng. hihi. Han är ju bara för söt. eller aa.... SEXIG....♥

Godnatt!♥

jag för 10 min sen.. med min nya kärlek (hatten)♥

Mandy♥






Köpt på onsdag! längtar tills våren....


15/1/10

hejhej bloggen! Den här veckan har varit sämst.. usch, eller måndag var skit bra, har nog aldrig varit på sånt bra humör förut, men på tisdagen mådde jag som en gris. Åkte till doktorn på kvällen för jag trodde att jag hade en blåsa där bak i munnen som gjiorde att jag knappt kunde svölja men det visade sig vara halsfluss och öroninflamation i båda öronen, så käkar pencellin nu i 10 dagar. kuuuul. men idag var jag faktiskt i skolan, så det var skönt. eller a ,skönt och skönt.. det hände dock inte så mycket idag. efter skolan gick vi hem till palezx för att baka lite med tjejerna. men blev hämtat sen efter nån timme. åt en vanlig fredagsmiddag med familjen. som alla vet, alltid tacos på fredagar. haha. men tröttnar aldrig. ska faktiskt snart baka, för imorgon ska jag vara i skolan 20 i 10. usch. trodde jag hade helg men nee. det är öppet hus imorgon så vi ska stå och sälja fika för att samla in pengar till våran klassresa. våran klass är sååååååååååååååååååå LAT så det inte ens finns på kartan. Vi kommer hamna på någon jävla camping i nån skog i bromma eller något. haha. menmen. Det här året startade inte direkt som jag hoppades på med halsfluss och skit men det kommer bli grymt.
 
För att underhålla mig själv lite dom här kalla månaderna så kommer jag spela in låtar med tom. längtar. kommer bli skit grymt. knock you down, love sex magic, no air. aa grymt.

I vår har vi våran stoooooora musikal som är "the wiz" och några dagar efter åker jag och några från min franska grupp till frankrike, och ännu bättre, marsielle, saint tropez. bra eller vad? shopping, sola bada, museum, vänner, nya vänner, nej fifan grymt.

kommer hem därifrån ungefär i början av juni. sen blir det bal direkt efter och sedan går vi ut högstadiet och redo för gymnasiet! ... ehm läskigt.

23 juni, turkiet 1 vecka. längtaaaaar, ska till samma hotell som förut. om ni vill kanske jag kan lägga ut lite bilder från förra sommarn? :)

Och sen halmstad. och sen börjar skolan och jag fyller 16 år och kan börja övningsköra. woho.

Det här året kommer bli riktigt bra. tror jag... :P

så iallafall, ska på öppet hus imorgon, så kom dit till hässelbygårds skolan om ni är intresserade, på skolan, eller på mig.. ;) haha skojar lite bara. sen på kvällen ska jag vara med vänner. sen på såndag måste jag plugga. på riktigt. har prov på onsdag i sämhällskunskap, inte det bästa menmen, så måste skärpa mig. så ska hämta skärpet nu, sen ska jag ner och baka!

smell ya lateroooooooo.




loveu papi schuloo♥

godnatt på er mina söta små läsare. tack för kommentarerna. var inte beredd på 5 styckna! :D hihi, ni är grymma! puss och kram, önska mig lycka till med bakningen. är så trött så kommer väl knäcka ägget på golvet eller något. äsch det gör jag ändå.. :)

puss och kram från eraaaaan

Mandis♥


Såhärkulharviiskolan








RSS 2.0