skjut mig.....



Beyonce♥

beyonce är fan den COOLASTE bruden som någonsin funnits! älskar henne och hennes musik! nu kommer dom låtarna som nog är dom bästa låtarna evöööööööör!


sweet dreams


broken Hearted Girl



ego



diva



single ladies



listen


halo


och if i were a boy feat r kelly

godnatt kram på er!

Amanda

världens bästa låt!


min helg

såg ni mitt gulliga inlägg eller? haha. tänkte lägga ut bilderna från igår, men som blev snodda av emmy för min mobil har mamma och pappa lämnat in för lagning. men innan det kanske jag ska berätta om min dag? jag skrdv igår va? aa de gjorde jag.

fredag kväll, alltså igår
emmy och hanna hade dumt nog gjort sig jätte fina utan att veta hur deras kväll skulle bli, så när jag skulle följa dom till tunnelbanan med tanke på att dom hade planerat att dom skulle ta en tur till stan och hitta en fest så sa dom" vafan ska vi göra i stan? nej vi stannar här i hässelbygård, du ska inte behöva gå runt här själv amanda! men nu blir det ju ännu pinsammare när man gjort sin finklädd, för hässelbygård liksom. tja läget!" så vi satte oss vid hässelbygårdsskolans skolgård och gjorde en massa roliga videos. sen blev det så himla tyst, så vi gick hem till emmy igen och satte oss på hennes altan, drack cider och myste. sen hämtade mamma mig vid 12 med tanke på att jag skulle jobba dagen efter. kul.......

lördag
ja ni... hade satt alarmet på 9.00 så flög upp ur sängen vid kanske kvart i 10... tittade på min mobil och såg en massa sms från matte och fredde att jag skulle ringa och att det var akut och det hade dom liksom skickat vid typ runt kanske 6 halv 7 på morgonen så jag ringde upp dom och mötte dom i hässelbygård.dom hade nämligen varit och cyklat hela natten och inte sovit något alls så snacka om att dom verkligen var övertrötta.skulle också inte börja jobba förs än kl 12 så vi gick runt lite under den soliga morgonkvisten. sen cyklade vi till åkermyntan och började jobba. dom tog mig sällskap så gulliga som dom är, och sen slutade jag kl 3 så tjänade lite pengar. köpte lite glass och jordgubbar, sen så satte vi oss på min baksida på en filt med kuddar och täcke och åt oss mätta. skit mysigt. det var där jag tog bilden. fyfan ser helt fettig ut i håret och usch, vet inte vad. det var nog det värsta jag sett! men iallafall, gick sedan upp på mitt rum och sedan gick matte hem, så jag och fredde blev kvarlämnade. men inte så långt efter så åt vi mat med familjen, efter myste jag lite med fredde och sedan gick jag och duschade som jag hade velat göra helaaaaaaaaa dagen. har aldrig känt mig så äcklig förut i hela mitt liv. fyfan asså! men när jag väl kom tillbaks efter den sköna duschen så låg min älskling och sov. haha. heeeeeeeeelt deckad. jag försökte verkligen väcka honom, men nej. stoppade upp popcorn i näsan på honom, men ingen reaktion. satte mig på honom, ingen reaktion där heller, så lät honom sova i 4 timmar därefter. kul man hade. blev helt abbsad! hade verkligen ingenting att göra.jag var inte direkt trött heller så tittade på tv, satt lite vid datorn.sen ringde hans systers pojkvän och låtsades komma från västersorts polisen och frågade vart fredde var och jag höll på att skita ner mig, men sen sa han att han skoja och då vaknade fredde iallafall. sen gick vi ut, sa hejdå och så kom hans pappa med bilen och åkte hem. nutte. lovar att han typ sover nu. skulle inte förvåna mig.

aa det var min dag. rolig. nu kommer bilder från igår.

























så mysig var våran picknick! men nu ska jag nog sova. är skit trött efter all jobb men sista dagen idag så nu är jag ledig! godnatt. kram på er!

Amanda

loveu


även om det här nog var den fulaste bilden på mig så får jag fan bjuda på den. om ni undrar värför det blev en sån lam kyss var för att aa, han sov. haha

fredrik selling. du är mitt liv<3 älskardig mitt hjärta.
7-2-09<3

go kväll

sitter jusst nu hannas dator i knät. har haft en mysig picknick med syster och hanna i hässelbygård med en massa onyttig. choklad, kakor, muffins,jordgubbar,brieost, baguette och cider. gott i magen. bilderna laddar jag upp ikväll sen ni som vill titta på dom. har ingen jävla aning om vad som händer denna fina fredagskväll. aa varmt är det iallafall så kanske blir ett dopp i den underbart fina strandbadet.... nej jusste för har ju mens! fuck it. skit blod. varför kan inte killar få det för?..... kanske veckans frågetecken eller? jo jusste, låvade att träffa keat en snabbis, men får se hur det blir med det. igår träffade jag beckis, palex,therese och miranda. satt vid skolgården och lyssnade på musik, och jag dansade som vanligt... herråh. sen mötte jag emmy som ledde till att vi satt hemma hos henne i 40 minuer. sen påvägen hem cyklade fredrik efter mig och resten blev historia. jani, hade inte så mycket på hjärtat så skriver ikväll. kram på er!

Amanda

kvällens outfit!



nya volang linnet från MQ
avklippta jeans shorts- emmys
gladiator skor-MQ

Amanda

kläder♥

hej allihopa! idag har jag fått ledigt som jag skrev innan imiorse och valde att spendera min lediga tid med alexandra och therese i vällingby. har inte träffat dom något alls i sommar så det var kul att få umgås lite med dom igen. vi tittade runt i en massa affärer, åt glass, skrattade och bara pratat. jag fick också en chans att sätta sprätt på mina jordgubbspengar! :) så jag tog mig tid att köpa ett par ljusa jeans leggins från gina 299:- , ett svart linne med volang från mq som också var rea 59:- och ett par hotpants spets från HQM 69.50:- ! har ändå 600 kr och har både köpt mat och en massa kläder så är ganska nöjd med hur mycket jag har kvar, och ska jobba imorgon och lördag, sen ledig på söndag och sen jobbar jag från måndag till fredag om jag tror jag har rätt så kommer ha en bra summa med pengar efter det. vet också redan vad jag ska köpa. present till fredde och ett par svarta skor från mango som jag såg idag. dog helt enkelt för dom! dom kostade 799 kr tror jag. nu har vi mormor och moster på besök också så vi äta grillat kött med potatis. så gooooooooottt. det har varit super varmt också idag ju! har ju inte hunnit sola något eftersom att jag jobbat, men hoppas det blir fint på söndag för då ska jag ligga i solen hela dagen. har blivit skiiiit blek! hemskt. jag som blvit helt okej brun efter tukriet, efter det ser jag ut som ett lakan.... usch. dagens outfit blev min jeans klänning från MQ som jag köpte för ett tag sen och ett par svarta gladiator skor till det från MQ, plus min svarta fransväska från MQ det med. hahahahaha. men dagens otfit kommer sen.. bytte till ett par shorts och mitt nya linne istället. det blev så himla varmt. man kan ju knappt andas i den klänningen men får hoppa in i den sen och ta en kort så får ni se sen. här kommer några bilder från idag.


therese och alexandra<3


jag therse och palex!


palex therese och jag! ♥

kram på er!

Amanda

ledig!

förlåt!!!!! har inte skrivit på 3 dagar. shit. har varit fullt upptagen med jobbet och kompisarna! igår jobbade jag som vanligt men till 5 den här gången, sen var vi på middag hos grannarna, och kan ju säga att jag har aldrig ätit så god mat i hela mitt liv. det fanns allt! mums. grillat är ganka svårt att slå. iallafall, efter middagen träffade jag palex och beckis. vi hade skit roligt! skrattade som vanligt. tog en massa bilder och gick runt hela hässelby gård kanske 5 gånger. sen vid 11 gick jag hem och fick sällskap med pappa som mötte mig vid ungefär ip. kände att jag var så trött så jag ville bara gå hem och sova. så somnade sedan vid 12. hoppas palex lägger ut bilderna! dom var ju skit roliga ju! ska fråga vad dom ska göra idag. men först ska jag försöka få tag i emmy och se vad hon har för sig. blir säkert en massa bilder idag för tror att jag ska sola lite nu när jag fått en dag ledigt och att det är super fint väder. men ska käka frukost nu, sola och sedan ta en dusch. sen får man se vad som händer. kram på er

Dagens outfit!

bild tagen med den absolut dåligaste kameran någonsin! min mobil......

svart volang(sysns knappt) linne- bik bok
svart beige randig kofta-H&M
avklippta jeans shorts-emmys
favvo ringen-glitter
armband-fått av lucas

Amanda

yes!

bilderna gick att ladda över! finally! men börjar med att berätta hur min kväll varit. kan ju säga att den inte varit speciellt rolig. det blev ingen träff med linn, för hon var tvungen att åka hem,så jag satte mig framför datorn. sen helt plötsligt hör jag någon knacka på min dörr. men jag säger inget för trodde att det vr mamma så jag bara vände mig mot dataskärmen igen, sen känner jag två händer runt min midja och skrämmer mig som in i helvet och det visade sig vara min gamla kompis simon! blev jätteeeeeeee chockad. så vi gick ut till parken utanför och träffade hans kompis andre. sen ringde jag till robin, bestämde mig för att möta honom, så sa godnatt till simon och sen mötte jag robin vid ip. vi tog en promenad vid centrum osv. sen gick vi tillbaks utanför mig och väntade på hans buss.vi hadfe jätte roligt. eller aa, enligt mig. satte på musik på mobilen och sjöng och dansade lite. det tycker jag är skit roligt. han är så söt. snacka om att han saknar keat nu som varit borta i 1 månad men som kommer hem om 2 dagar! :D aa iallafall, det var min kväll. rolig va? nej fyfan, hoppas det blir bättre imorgon. ska se om fredde är frisk nu som ligger hemma med feber. stackarn. har ju inte sett han på 2 veckor så det är väl dags nu antar jag. om han fortfarande är sjuk imorgon så får jag ta en tripp till ica och köpa hans favorit.... energi dricka. får köpa några stycken och ett paket cigg så kommer han bli jätte glad att se mig haha. eller snarare det jag har med mig. haha! men innan det så ska jag faktiskt jobba igen imorgon. samma tid, lika länge. 8 timmar men bra betalt! :) sälja jordgubbar är ju grymt. här är en bild på världens godaste jordgubbar jag säljer varje dag! kom förbi och köp en låda! tack♥ kram på er!

 

Amanda

13-07-09

hej allihopa! måndag idag och kom precis hem från mitt härliga sommarjobb. var där i 8 timmar och när det inte var några kunder i närheten sysselsatte jag mig med att läsa min twilight bok, så han iallafall läsa 100 sidor. den boken är så bra. och eftersom att man har sett filmmen så kan man se allt framför sig ännu tydligare, och jag ryser när jag läser, för att jag kan se min älskling så himla tydligt när dom beskriver. åh robert pattinson säger jag bara!!!!!!!!!!!! ska snart äta lasagne med famoljen och mormor som kom lite på besök idag, sen efter middagen ska jag vara med linn, och så får vi se om vi träffar några påvägen. ska nämligen mötas i hässelbygård så kommer säkert träffa en massa. och min älskade vän keat kommer hem om 2 dagar! WOHO!!!! längtar. ska måla om naglarna en snabbis snart eftersom att jag pillar bort allting så fort jag målat det, och sen byta kläder. tror inte att det kommer bli så varmt ikväll så man kan ha ett par korta shorts på sig. har tagit några bilder idag, men när jag väl ska ladda upp dom så fuckar sig hela datorn som vanligt. så får vänta med dom bilderna tills ikväll. försöker fortfarande att ladda upp men får väl se hur det blir med det. skriver mer lite senare! kram på er!

Amanda


veckans första ?

hej bloggen. ska gå och lägga mig hyffsat tidigt idag eftersom att jag ska jobba imorgon kl 10-18. kul. men det är pengar liksom.har hafft en jätte mysig kväll idag med min älskade vän emma. vi skrattade, dansade och sjöng till musik, sminkade varandra och klädde på oss en massa olika kläder. så roligt har vi. haha. vi har alltid haft roligt tillsammans. har väl känt varandra nu i kanske 12-13 år kanske och varit bästa kompisar ända sen dess, så vi vet ALLT om varandra! en sak jag tänkte börja med är veckans frågetecken. tänkte att det vore ganska roligt. så kan lika gjärna göra det frånochmed idag. sen får ni avgöra om det är en dålig eller en bra ide! okej? :) då kör vi.



Jag läste desirees blogg och kissies blogg idag och både hade samma rubrik och skrivit ungefär samma sak. vem är det som kopierat vem? det är min fråga. och plus att det har hänt förut. tydligen hade kissie tagit desirees bild och skrivit av hennes inlägg. om det är så att kissie gjort samma sak nu igen måste hon ju fan inte ha ett eget liv eftersom att hon verkar för upptagen med att sno andras istället......


titta så får ni se.

desireenilsson.blogg.se

kissies.se

moget tjejer.....

nej nu ska jag sova så jag orkar sälja alla jordgubbar imorgon. kom gjärna förbi och köp några! godnatt♥

Amanda

go kväll

är jusst nu hos min kära kompis emma. vi har precis käkat en jätte god middag och är proppmätt jusst nu. kom på att emma fyller år om 3 dar så måste köpa en present. hon vet redan nu vad hon ska få attans! jag har ett par kilklackar som ser ni vet lite sportiga ut som det står i alla tidningar, dom med vita knytsnören där framme, aa såna ville hon ha iallafall, och det första jag sa efter hon sa så så säger jag " bra, då ska jag köpa såna till dig".. smaaaaaaaaaaaaaaaaaart. tog en dagens outfit bild, men usch det var det fulaste. har på mig det som man kallar det lilla svarta. det blev en svart fodral klänning med min svarta kavaj. kul. men svart är alltid snyggt. tycker jag iallafall. kommer ni ihåg att jag sa att jag ville ha ett par skor från topshop? men när jag väl var där så hittade jag inga. eller jo klart jag såg att jag såg några som var så sjukt snygga, men om jag ska köpa ett par skor så vill jag gjärna kunna gå i dom..... så ska beställa ett par skor från skotrend.se istället. om det nu hette så. men ska fortsätta min gulliga kväll med emma. ha en trevlig söndagskväll. kram på er!

Amanda


(bild tagen idag)
du är som min syster. love u ♥

middag men ingen aning om vad man ska ha på sig!!!

hej allihopa. kom precis hem från en liten shopping runda i vällingby msom jag var på med min kära syster.jag köpte däremot ingenting men hon köpte lite grejjer. var kanske drä i ungefär 2 timmar bara så det var inte sådär jätte länge eftersom att vi ska på middag nu klockan 6, alltså om 20 min så har lite brottom att göra iordning mig nu. vet inte vad jag ska sätta på mig nu, men får leta upp något snyggt. gud va jag längtar tills jag får mina pengar efter 10 dagars jobb. då ska jag äntligen få shoppa, och sen får jag inte glömma jobbet som jag och linn har sen under hela året i 9an. vi ska nämligen gå ut med en hund, i ungefär 10-15 min om dagen, sen får man 500 kr var i slutet av månaden- hur grymt är inte det igentligen? det finns så många sätt att tjäna pengar på igentligen, bara att leta. men ska göra iordning mig nu. kommer säkert skriva inlägg hos emma sen, och innan jag går får ni en bild på mig och dagens outfit! kram på er!

Amanda

12-07-09

idag är det söndag och som vanligt så är mina söndagar ganskaaa tråkiga. har suttit framför datorn hela morgonen sen tittat lite på film osv. snart ska jag ta en lång dusch. känner mig så himla ofräsch. sen ikväll ska vi på middag hos emma så det kommer en dagens outfit lite sneare. alltså nästa inlägg antar jag. när jag var inne på msn för nån timme sen så var en som hetter blondie inne på msn. han var en av alla i annimation team som fanns på vårat hotell i turkiet. han och jag kom jätte bra överens och var med varandra på kvällarna. alltså han jobbar där. annimation team är dom som har hand om alla aktiviteter på hotellet och alla uppträdanden på kvällarna. så vi pratade alltså genom hörlurar på msn och webbcamera. saknar han så jävla mycket. han och pappa skrattade alltid tillsammans. iallafall, det var kul att få chansen att prata lite. gud var tiden har gått långsamt nu, vaknade liksom för 3 timmar sen. känns somm att klockan är 4-5 eller något. sjukt. läste desiree nilssons blogg igår. måste säga att jag inte är ett sånt stort fan av henne direkt, kan störa mig så otroligt på henne, (oops nu snackar jag lite crap om det) men hon hade skrivit upp tips om hur man kan få sin blogg att bli lite större inom bloggvärlden och måste verkligen hålla med om att det var riktigt bra tips, så ska försöka ta in allt och göra min blogg bättre.

tänkte också säga rip till min systers kompis som förlorat sin mamma inatt! jag kände inte dig men att förlora en föräldrer, kan kan knappt förstå hur det skulle känna, men jag vet att alla som står dig nära kommer att stötta dig! önskar dig all lycka!

nej, ska fortsätta lyssna lite på michael jackson och sen ska jag ta en dush ,sen blir det ett till inlägg efter det med dagens outfit! ni vill inte ha en bild på hur jag ser ut nu för efter det kommer ni aldrig mer vilja läsa min blogg igen. haha!kram på er.

Amanda


tackar anna! nu snor jag ditt 320 frågors test!

1. Vem är du? Amanda Charlotta Zetterqvist
2. Attityd: jag hatar att inte få vad jag vill. måste alltid ta hand om allt. måste ha mycket kontroll oftast.
3. Ålder: 15 den 22 september
4. E-post: det är hemligt ju. hihi
5. Hemsida: facebook! alltid
6. Du kommer från: sverige. nacka
7. Du bor: i hässelby med mamma,pappa lillebror och storasyster
8. Ekonomi: jobbar mig fram till pengarna jusst nu, men har väl några kronor jusst nu haha. hitills!
9. Civilstatus: förhållande tror jag.
10. Stjärntecken: jungfru!
11. Mac eller PC? vad är det? haha
12. 1024*768 eller 800*600? va?
13. Internet Explorer, Mozilla, Netscape eller annat? internet explorer
14. Din bästa egenskap: bra lyssnare, älskar att skratta!
15. Din sämsta egenskap: kontroll freak för det mesta
16. Husdjur: min älskade hund elvis, och papegojan som vi jusst fick reda på att det var en tjej efter 30 år typ.
17. Familj: mamma, pappa lillebror calle och storasyster emmy
18. Kroppsdel du har mest nytta av: händerna, fötterna och munnen
19. Kroppsdel du tycker bäst om: ehm, hatar såna här frågor. min lilltå nej men shit kan inte svara på sånt.
20. Jag sover: ganska mycket. älskar att sova
21. Djur jag är lik: apa. vi är väl släkt med dom, inte sant?
22. Tror du på något? änglar och kärlek vid första ögonkastet. kläder oftast! :)
23. Frisyr: utsläppt oftast. annars i en kanelbulle.
24. Hårfärg: blond med slingor.
25. Ögonfärg: gröna
26. Längd: 171 cm
27. Vikt: runt 50. tror jag?
28. Skostorlek: 38-39
29. Gillar: att .. sjunga,vara med vänner och familj, sjunga, musik och bara njuta av livet!
30. Ogillar: att kräkas!!
31. Favoritmat: thaimat!
32. Favoritglass: venne. piggelin:)
33. Favoritdessert: glass med hallon
34. Favoritpizza: gillar inte pizza knappt längre, isåfall såna här tjocka pan pizzor. sååååååå gott!
35. Favoritdryck: cola
36. Gillar du godis? älskar! vem gör inte det?
37. Isåfall vilken sort? gillar många sorter
38. Favoritdrink: drink och drink, älskar x cider och sånt! mums....
39. Favoritfilm: twilight! kan knappt vänta tills new moon kommer ut nu i november.
40. Favoritdag: lördag
41. Favoritklädesplagg: älskar jeans! slår allt..
42. Favoritbok: om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. twilight böckerna alltså. håller faktiskt på att läsa den nu :)
43. Musiksmak: musik med lite rockigt i, eller rnb/soul
44. Favoritdoft:alla britney spears parfymer! älskar dom. samlar på dom, har alla och köper köpa alla som förhoppningsvis kommer ut.
45. Favoritblomma: roser. typ dom enda jag vet var det faktiskt är.
46. Öl eller vin? hatar öl! ursäkta men det får bli vin, inte rött utan vitt däremot.
47. Liknar du en kändis? har fått höra jätte mycket om att jag liknar hannah montana på något konsitgt sett. hahaha
48. Senast köpta skiva: det var jääääätte länge sen. lyssnar bara på musik på mobilen eller datorn. enklast så! 
49. Senast film på bio: tittade på ice age 3 förra veckan nere i halmstad! den var jätte bra faktiskt:)sengångaren är så gullig! älskar sid.
50. Bästa låten i världen: i know you want me! jusst nu iallafall! älskar deeeeen! dansade till den hela tiden i turkiet med min syster på natt klubben! skit kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul:D saknar......
51. Senast lästa bok: om jag kunde drömma med stephenie meyer.
52. Favoritförfattare: vet inte....
53. Skriver du dagbok?nej, eller på sätt och vis. har en fobi dagbok som jag har fått i läxa av min psykolog.sen bloggen också, det är väl som en slags dagbok eller?
54. Bästa årstiden: sommaren lätt!
55. Älsklingsfärg: svart är väl det jag använder mest. passar till allt. svårt....
56. Skulle aldrig ta på dig:
lång kjol! aldrig i mitt liv, eller jo säkert när jag blir gammal och skruttig men inte nu iallafall! inget som går över knäna. aa förutom jeans och sånt då. haha.... :)
57. Vad ville du bli när du var liten?kom inte ihåg.. haha. hur ska man komma ihåg sånt?
58. Blev du det? inget svar... :) men är ju bara 15, skulle bli lite svårt...
59. Brinner för: att sjunga och kläder. mode osv!
60. Sportbil eller familjebil? sportbil
61. Katt eller hund? hund!:)
62. Har du nån nojja? aa det har jag säkert, bara att jag inte är så säker på vad det betyder haha:)
63. Fobier? för att kräkas.. skit jobbigt....
64. Deppig eller glad? glad såklart! försöker att vara det så ofta jag kan men kan bli jävligt svårt ibland!:)
65. Politiskt insatt? nej, fattar ingenting när det gäller politik. fråga min so lärare ska ni få se! hahahaha:D
66. Värdesätter du ärlighet? värdesätter? det är viktigt att vara ärlig men ibland ska man inte vara för ärlig, det kan gå sådär då....
67. Brukar du dra "vita lögner"? när det behövs gör jag det...
68. Är det okej med vita lögner? beror på vad det gäller..
69. Känner du en mytoman? aa tyvärr... inga namn nämner jag däremot....
70. Har du pojkvän/flickvän?
aa, men det är galet komplicerat...
71. Är du kär? ja!
72. Hur tidigt stiger du upp? vid 12, eller 1 halv 2 typ. beror på hur trött jag är eller hur sent/tidigt jag somnat...
73. Är det bra eller dåligt? älskar att sova men att sova bort en hel dag är väl sådär....
74. Vem/vilka vet mest om dig?
emma, miranda, fredde och min syster!
75. Gillar du att slåss? nej, eller kan inte slåss! hahhaha:D
76. Vad har du på dig just nu?
en hög kort svart midjekjol från gina tricot och en rosa t shirt från gina tricot med världens sötaste ficka vid bröstet! sen underkläder såklart och min favvo ring, en guldig stor blomma från glitter:)
77. Ikväll ska du: antagligen titta på en film och sen sova.
78. När var du senast riktigt full? har ärligt talat aldrig varit full och det är jag stolt över! :)
79. Har du snott något under ditt liv? bara tuggummi en gång med pappa, men inte med meningen iförsej haha...:)
80. Hur många handväskor äger du? vet inte, orkar inte räkna. så många har jag haha!
81. Hur många bilar har du/ din familj: 2 st. nej pappas bajsbil är borta för han har slutat på sitt jobb!:O 
82. Hur många biologiska syskon har du?
2
83. Isåfall, vad heter de? calle och emmy ♥
84. Hur många timmar sover du per natt? 10 timmar kanske.
85. Vem är snyggast i världen? robert i twilight! och jag såklart!!!!!!:D
86. Vad är du allergisk mot? är inte allergisk mot något faktiskt! :)
87. Ska du duscha idag? har redan duschat idag.
88. Vad är det för veckodag? lördag
89. Vad är det för datum idag? 11 juli
90. Vad gör du nästa år? ligger vid poolen i turkiet på vårat älskade hotell i antalya!♥
91. Målar du naglarna? ja, har alltid målade naglar.
92. Vad luktar det hos dig just nu? chips:)
93. Är du uppväxt i stan eller på landet? inget av dom, är uppväxt i förorten haha...älskade hässelby♥
94. Har du utländska föräldrar? nej, båda är svenska rakt igenom.
95. Gillar du att laga mat? ja, tycker sånt är roligt men nu har man föräldrar som gör det men på hemkunskapen är det alltid kul. :)
96. Märkeskläder eller secondhand? märkeskläder isåfall, men kan hitta saker i second hand butik ibland.
97. Hur många par skor har du? länge sen jag räknade. men har ett par skor. asså inte 1 par skor utan flera par. hihi:)
98. Är du sexuellt frustrerad? vad är det? om jag tror jag vet var det är så nej inte jusst nu. haha jag brukar inte använda det ordet så ofta direkt...
99. Vem är snällast just nu? jag såklart!
100. Var har du ont? i rumpan, har suttit i en konstig ställning nu ett tag haha..
101. Använder du hårspray: nej, aldrig.
102. Kan du stå på händer?: nej. är den mest ovigaste personen i stan...
103. Favoritsåpa alt. dokusåpa? tittar inte direkt på dokusåpor.
104. Vänster eller högerhänt? högerhänt.
105. Favoritserie: sex and the city och desperate house wifes!
106. Gillar du seriehjältar? nej, inte direkt... haha:)
107. Hur många Emma känner du? känner ganska många emma. kanske 3-5 st.
108. Vad tycker du om idrott? usch.
109. Gillar du att fotografera? ja det är roligt.
110. Gillar du musikaler? ja, går ju fan i musikalklass!:D♥
111. Salt eller socker? både och.
112. Tittar du på sport? nej, fattar ingenting om sånt.men det är roligt att titta på hockey matcher.
113. Om ja; hockey.
114. Tränar du? nej inte direkt.
115. Har du bra kondition?
hahahahahahahhahahahahhaha nej.... blir typ andfådd när jag sjunger några rder och dansar lite samtidigt.så mycket kondition har jag.haha:D
116. Trådlös eller trådmus? trådmus.
117. Gillar du ketchup? aa det kan vara gott ibland.
118. Sushi eller hamburgare? HAMBURGARE! hatar sushi. usch......däremot kan det lukta gott men resten....usch.
119. Små eller stora bokstäver? små. men stora använder jag när jag blir arg eller när något är självklart. då blir allt skrivet på stora bokstäver.
120. Blyga eller framåt killar/tjejer? framåt helst, men blyga kan vara ganska intressanta.. :)
121. Är du bra på att måla? nej, inte direkt. har aldrig hört att jag är bra iallafall.och att man har ett g i bild säger väl allt...
122. Vad har/hade du mvg i? har inget mvg i något, men ska höja mig! sista året nu, 9an, ska satsa!
123. Vad har/hade du ig i? inget som tur va. det vore väl sådär?...
124. Är du stud? student ? nej, om 4 år.
125. Favoritlaget? djurgården såklart.eller sitter inte direkt och tänker på dom hela tiden men hela familjen hejar på dom så har väl inte mycket att välja på.
126. Gillar du konst? ja.eller bryr mig seriöst inget om det. har inget stort intresse för sånt.men är det något som är konst så är det fan tatueringar....
127. Favoritmålning? ingen som jag kommer att tänka på direkt..
128. Vilket museum var du på senast? kommer inte ihåg fan,jätte länge sen....
129. Om du fick välja ett äventyr vilket skulle du välja då? en jorden runt resa som anna skrev vore skit coolt!
130. Har du åkt luftballong nångång? nej, men skulle vara roligt att testa..
131. Om inte; skulle du vilja det? ja, absolut! min pappa har åkt och det var bland det bästa roligaste och häftigaste han har någonsin gjort.
132. Har du utövat nån extremesport? nej inte direkt...
133. Har du någon tatuering alt. piercing? har hål i öronen men ska ta hål nu i naveln innan skolans start! :) har velat haft det nu ett bra tag.....
134. Har du magmuskler? alla har väl magmuskler men magrutor har jag inga iallafall. tycker inte det är snyggt alls på tjejer. ser lite läskigt ut ärligt talat....
135. Använder du smycken? jaa, ringar, örhängen och mycket armband men aldrig halsband.
136. Är du feminist?vad är det? har hört det nån gång men har aldrig fattat vad det är. får ångest när folk frågar.
137. Favoritinredningspryl i ditt hem: min säng, tvn och datorn haha.
138. Är du glad nu? ja.
139. Var du glad igår? jaaa det tror jag.
140. Känner du någon som jobbar på sjukhus: nej.
141. Vad gör du just nu? svarar på dom här otroligt jävla många frågorna.
142. Kaffe eller the? te. hatar kaffe över huvud taget...
143. När grät du senast? kommer inte ihåg. kanske dagen innan jag skulle åka hem från halmstad vilket då var i onsdags....
144. Sexigaste kroppsdel: magen och ögonen!
145. Om du vore en färg: svart. nej fyfan va tråkig jag är. vet inte haha.
146. Du har kysst: vet inte hur många faktiskt. brukar inte räkna direkt.
147. Sexuell läggning: straight.
148. Du har: ett förhållande men ett komplicerat ett....
149. Barn: skulle jätte gjärna vilja ha barn. 3 st helst men kanske inte jusst nu. får nog vänta ett tag.
150. Bästa plats på jorden: scenen.
151. Pluggar och vill bli: någonting inom musik, design och mode, frisör eller inom hotell och turism och få kunna resa och vara på olika hotell runt om i världen. det vore skit coolt!
152. Jobbar och önskar du kunde: jobbar inte. eller jo har ju ett sommarjobb haha! säljer jordgubbar utanför åkermyntan, räknas det? hahahaha! :D
153. Person du alltid kommer att vara kär i: ingen som jag kan komma att tänka på.
154. Vem krossade ditt hjärta: har fått mitt hjärta krossat många gånger man har iförsej krossat några jag själv tyvärr....
155. Politiker du älskar/gillar: ehmm, håller inte koll på sånt direkt.... fattar inte sånt med politik och shit....
156. Barnprogram du avskyr: vet inte....
157. På din fritid: sjunger,lyssnar på musik, umgås med vännerna och familjen och övar på konståkningen.
158. Men vill: ? vad är det för fråga...
159. Om sex månader: är det den 11 januari och då är det 2010. hihi!
160. Samlar på: britney spears parfymer.
161. Din värsta ovana: att spendera pengarna på bara godis och aa onödiga saker helt enkelt.
162. Din bästa ovana: venne, svårt. att jag sjunger HELA tiden, kanske jobbigt för andra men jag mår bra av att sjunga så skiter i vad andra tycker.
163. Kändis du skulle vilja vara: megan fox,jessica alba(dom två är så otroligt snygga, önskar att man såg ut som dom),christina aguilera(har värsta rösten som man önskar att man hade) eller kirsten stewart(som får kyssa på robert pattinson hela tiden)
164. Kändis du skulle vilja vara med : miley cyrus. vi är väldigt lika på sättet förutom att hon är en världskändis och jag är en tjej som sjunger på hässelbygårds dagen haha....
165. Du ångrar att du inte: sparar mina pengar och spenderar dom på något bra och något man vet att man kommer använda flitigt.
166. Du blir glad av: att sjunga av mina vänner och min familj och om andra är glada mot mig då blir jag också glad.
167. Du blir förbannad av: när någon frågar saker helaaaaa tiden. det är så jävla jobbigt...
168. Din bästa raggningsfras: har ingen raggnings replik. om någon lägger det på mig, då springer jag där ifrån. om det är såna här som gjorde det ont när du ramlade ner från hilmlen osv.usch. killar lägg ner med det... det funkar inte. inte på mig iallafall...
169. Drömjobb: bli känd och bo i new york. typ bli som miley cyrus eller christina aguilera typ. det vore verkligen något asså.....
170. Om du fick 10 miljoner: shopppppppa! köpa ett hus till familjen, ett riktigt stort ett, ha ett gigantiskt rum emd en studio i, ha en fet walk in closet shoppa mer. hahaha! och resa såklart...
171. Bästa ställe i ditt hemland? halmstad.
172. Det här skulle du inte göra ens om du fick en miljon: kräkas...
173. Största hemlighet: aa det har jag säkert, men om jag berättar den nu för er så blir det ju inte en hemlighet längre..:)
174. När ingen ser dig: så är jag ensam?
175. Nära-döden-upplevelse: inget som jag kommer på jusst nu iallafall.....
176. Ditt livs bästa ögonblick: när jag få stå på scen och sjunga..
177. Bok och låt du önskar du hade skrivit: haha vet inte. svårt.... önskar man hade skrivit hallelujah. det vore ju verkligen något. då hade jag inte längre bott i ett radhus.
178. Dina bästa festkläder: vet inte. inget jag kan komma och tänka på jusst nu iallafall.
179. Bästa tekniska uppfinningen: mobilen, datorn och tvn.
180. Levande begravd eller levande kremerad: inget av det! hjälp mig!!!! men om jag måste välja så blir det levande kremerad.
181. Du kommer till himlen / helvetet: himlen såklart. vad annars?
182. Brott du begått: inga faktiskt.... :)
183. En sak du stulit från en kompis: ingenting tror jag. inte vad jag minns. isåfall kan man ju ha fått med sig något utan att veta liksom.
184. Du har knarkat / testat droger: nej!
185. Om Ja:
vadå? skulle vilja testa nån typ av droger? nej det är lungt för min del asså.
186. Har du någon bästis? kan man ha 2 styckna? men om jag måste välja en så är det miranda såklart som känner mig mest och som jag har roligast med!
189. Gruppsex: ja det vore ju något.... eller hur? nej inget för mig asså.... haha:)
190. Har du haft sexuella fantasier om det egna könet: nej.
191. Har du haft sexuella fantasier om vänners föräldrar/syskon: hahahahahahahha nej. inte direkt. hahaha:D
194. Har du använt sexleksaker:nej.
195. Vilka: inga som sagt.
196. Antal one-night-stands du har haft: nej, har inte haft något one night stand.
197. Har du betalat för sex: haha nej, det skulle jag nog aldrig göra heller.
198. Det kostade: öh?
199. I din umgängeskrets har du haft sex med:
1
200. Könssjukdom: nej, inte vad jag vet om iallafall:O haha....
201. Vilken: ......
202. Från vem: har inte det så jag kommer inte säga några namn heller.
203. I din umgängeskrets vill du helst ha sex med: det finns ju alltid killar man inte skulle tacka nej till....
204. Har du varit otrogen: nej.
205. Mot vem: .....
206. Med vem: .....
207. Din konstigaste sexuella upplevelse: i en skog brevid en kyrka medans man var ute med hunden.....
208. Beskriv dig själv med tre ord: one ofa kind!
209. Har du nån gång varit deprimerad: ja. jag var det ett bra tag.
210. Känner du någon som varit/är deprimerad: ja.
211. Finns det någon du vill lägga en förbannelse på: haha! jaaaaaaaaaaaa.
212. Har du blivit behandlad som skit av en vän? ja... tyvärr...
213. Vad gjorde du då: samma som anna, hade/har inge självfortroende så man vågade inte säga ifrån, har fortfarande jätte dåligt självfortroende men har lärt mig att stå upp för mig själv mer än vad jag brukade göra innan.
214. Vad får dig alltid att skratta? det finns mycket som alltid får mig att skratta! om det är någon som får mig att skratta så jag får tårar och ont i magen av att få skratta så mycket så är det emmy! hon är nog den roligaste personen jag känner asså! hahahahaha. skrattar redan av att tänka på det.tror att jag inte är den enda personen som känner/tycker likadant.
215. Har du bra självförtroende?nej inte så där jätte bra direkt.
216. Älskar du livet? ja, ibland kan jag känna att jag älskar livet men ibland vill man bara somna och aldirg vakna upp nå mer.....217. Vad önskar du? lycka.
218. Vad tycker du är gott? thaimat!
219. Vad har du för humor? en rolig! älskar min humor, jag och min bästa kompis miranda har exakt samma humor. den är bäst! men inte många som fattar alls.
220. Har du varit fruktansvärt kär någon gång? ja 2 gånger.
221. Vad ska du göra idag? sova snart.
222. Vad ska du göra där? sova?
223. Har du varit på IRL-träff? och det äääääääääääär?
224. Har du fått vänner via webben? ja
225. Vad gör du mest när du är vid datorn? sitter vid facebook. lyssnar på musik, skriver i bloggen, läser en massa bloggar och sitter vid msn.
226. Vad läser du varje dag? bloggar,min bok och sms.
227. Vad dricker du varje dag? vatten..
228. Favoritdagstidning: aftonbladet
229. Favoritveckotidning: chic och sofis mode!
230. Mobiltelefonen betyder för dig:
min mobil betyder typ allt för mig! sover tillochmed med den. har den i handen dygnet runt kan man säga. utan den känns jag inte hel....
231. Vad har du i din handväska? solglasögon,lite smink,pengar,mobil,nycklar,oftast busskort och en tändare.
232. Har du körkort? nej, är ju inte 18 år än men ska defenetivt skaffa det när jag väl fyller det!
233. Hur många uppkörningar gjorde du? har fortfarande inget körkort.
234. Vart det dyrt? ni vet redan hur svaret lyder .......
235. Har du moped? vill ha men pappa säger att jag är klumpig som ingen annan så han vill inte åka med mig till akuten varje dag pågrund av moped olycka. haha!
236. Drömmer du? aa varje natt!
237. Om ja; minns du dina drömmar? ja det gör jag. oftast iallafall.......
238. Tror du på nåt övernaturligt? beror på vad man syftar på..
239. Om ja; vad: änglar.....
240. Om inte; vad anser du om övernaturliga ting? vet inte direkt vad det menas. hahaha
241. Röker du? tyvärr.....
242. Om ja; varför slutar du inte? det blir en vana helt enkelt.....
243. Spara eller slösa? vill verkligen kunna spara men slösar. det är svårt att inte stå emot! men ska faktiskt försöka att spara nu! :D
244. Har du investerat pengar? investerat?
245. Spelar du sällskapspel? yatzy! haha. nej men brukar spela det när man är i halmstad.....
246. Favorispelet? sällskapsspel? venne...  
247. Spelar du datorspel? nej inte längre, men ska fan ta och köpa mig the sims 3 asså!
248. Favoritpratprogram på datorn? internet.
249. Favoritsemesterställe: turkiet! lätt...... ♥
250. Drömresan skulle vara: venne, finns många ställen jag vill åka till. :)
251. Har rest till: inte så jätte många. det var ganska länge sen jag var utomlands förutom turkiet som jag var i juni i år.
252. Semestertips? TURKIET! antalya lara resort barut hotels! det bästa jag någonsin varit på i hela mitt liv! åk dit! allt är all inclusive. man behöver inte springa runt med plånboken vart man än går förutom när man ska shoppa på marknaden osv. åk dit! :D♥
253. Semestermardröm?kommer faktiskt inte ihåg.....
254. Vad skulle du INTE göra på din semester? plugga vore väl sådär.....
255. Vem diskar hemma hos er? vi har en diskmaskin som tur är.....
256. Storhandlar du? mamma och pappa är väl dom som gör det men brukar vara med är dom gör det ibland.
257. Är det något du är bra på? ja, finns faktiskt ganska mycket jag är bra på! :)
258. Är du praktisk? aa det kan jag vara ibland.
259. Är du teknisk? nej inte direkt.... beror på vad man syftar på.
260. Har du besökt nåt nöjesfält? jag måååååååååånga gånger!
261. Gillar du det? ja, det är väl helt okej.
262. Favoritkarusellen? frittfall och bergochdalbanan när det gäller gröna lund iallafall....
264. Färg på ditt duschdraperi? har inget duschdraperi, vi har glasdörrar/väggar.
265. Syr du dina gardiner själv? hahahahah nej inte direkt. dom är allihopa köpa på ikea.
266. Bästa stället på webben: facebook och allt inom bloggområdet.
267. Musikfavoriter / favoritartist: michael jackson kommer jag alltid att älska! rip.... ♥
268. Tittar på TV: gör jag jaaa. :)
269. Hur mycket tittar du på TV? ganska mycket.
270. Äger du nån leksak? klart jag gör men inga som jag använder direkt.
271. Varför har du sparat dem? för jag kanske kan ge dom till mina barn senare.
272. Lekte du med Barbies som liten? ja, men mest med bratz.
273. Eller föredrog du lego? haha nej lekte faktiskt aldrig med det tror jag.
274. Onani; skamligt eller njutningsfullt? njutningsfullt.
276. Äger du en kamera? ja men en trasig camera.
277. Vilken sort? samsung tror jag.en silvrig.
278. Fotografera du mycket? aa ganska mycket.
279. Högtid du gillar? min födelsedag, julafton och nyårsafton.
280. Har du prestationsångest? och det är?
281. Har du drömt sanndrömmar nångång? ja, och det är jätte läskigt för det mesta. beror på vad det är iförsej. 
282. Har du en brevvän? nej men hade en förut när jag var lite mindre.
283. Dricker du mjölk? aa, det är goooooooooott! oftast......
284. Varför då? det är gott?
285. Vad anser du om kungahuset? stort!
286. Läser du skvallertidningar? aa, klick varje fredag.
287. Tror du på allt det står i dem? haha nej, tror att mycket  av det dom skriver är bara för att ha en bra story,det är oftast inte sant kan man ju säga direkt.
288. Lyssnar du på folks skvaller om andra? ibland, asså svår fråga. vad ska jag svara igentligen?
289. Skvallrar du ibland? klart man skvallrar ibland. vem gör inte det liksom?
290. Har du varit på festivaler? ja, ganska många.
291. Isåfall vilka: the voice, rix fm, ung 08 och pride festivalen är dom jag kommer på jusst nu iallafall.
292. Hur kör du bil? svårt att säga eftersom att man varken har körkort eller bil, men om jag skulle sätta mig bakom ratten nu skulle det väl gå sådär.... eller? haha
293. Hur ofta byter du sängkläder? ganska ofta.
294. Har du ett motto du lever efter? nej, inte vad jag tror iallafall. har väl hört om den här med killar. att dom är som tåg och bussar. det kommer alltid nya. den är väl ganska sann? haha :)
295. Favoritcitat/aforism: var dig själv, alla andra är redan upptagna! den är bra.
296. Om du skulle skrivit ett citat som gjort dig känd vilket hade du valt då: vet inte. är nog ganska dålig på sånt faktiskt.
297. Öppna en bok du har i närheten, slå upp sidan tolv och citera den fjärde meningen: "färgen hade stått i skarp kontrast mot hans bleka hy och rödbruna hår".
298. Favoritfika på café? morotskaka och en cola! hihi:)
299. Ljud du hör just nu: ljudet från tangenterna när jag skriver.
300. Vad finns på väggarna i rummet du sitter i? en spegel. det enda jag satt upp på väggarna. eller om man räknar med en massa hyllor osv.
301. Har du en bra relation till dina föräldrar?
aa det har jag verkligen. berättar typ nästan allt för pappa än vad jag berättar för min mamma. det blir mycket mer frågor när man berättar något för henne, och jag HATAR en massa frågor. haha men jag har verkligen en grym relation med både mamma och pappa.
302. Gillar du att betala räkningar? jag betalar inga räkningar, än...... men jag trivs med att inte göra det heller! och vem gillar att betala räkningar igentligen?
303. Har du koll på din ekonomi? nej inte direkt eftersom att pengarna flyger iväg så fort dom hamnar hos mig haha.
304. Har du vunnit pengar nångång? ja på trisslotter. brukar ha jätte tur när det gäller sånt! vann faktiskt 200 kr på en lott jag köpte på min lillebrors fotbollsturnering. woho!:D
305. Spelar / tippar du på nåt? nej. däremot gör pappa det varje helg.
306. Har du något synfel? nej, min syn är ganska bra tror jag. haha jätte säkert svar va, eller hur? haha.......
307. David Bowie eller Beatles? beatles
308. Favoritämne i skolan? historia,engelska, musik, hemkunskap och syslöjd.
309. Världens fulaste ord? världens fulaste? lite svårt va.......
310. När du svär; vilket ord använder du då? fan och fitta typ. hha
311. Världens vackraste ord? älskardig
312. Brukar du be om varuprov när du handlar kosmetika / vårdpryttlar? nej..
313. När rengjorde du din ugn senast? hahaha, trodde det stog mun först! men nej brukar inte direkt rengöra ugnen. det är mammas och pappas uppgift. haha....
314. Har du läst Angeligue / Kitty böckerna när du var ung? nej har faktiskt inte läst några av dom.
315. Berätta om det värsta du varit med om: vet inte. svårt att säga.
316. Är du social? är social när jag inte är sur arg och grinig men annars kan jag vara jävligt social.
317. Skulle du kunna slänga ut 3000 kr på en romantisk middag? haha nej. är det inte killen som betalar?:)
318. Vad är det mest romantiska du vet? kramar, pussar, sex och när man känner att någon älskar än
319. Om du och din partner zappar på TV:n och det råkar vara porr vad gör du då?
säger byt! haha :)
320. Har du och din partner blivit ertappade på bar gärning? ja..... av min lillebror. och syster. och hans bästa vän. hahaha. diskreta man är!


så äntligen klar! har nackspärr och både min rumpa och mina fötter har somnat. har suttit nu i 2 jävla timmar och svarat på dom här frågorna så läs nu! haha. nu ska jag sova. blev jävligt trött nu. godnatt, skriver mer imorgon! kram på er♥

go kväll

ingenting hände idag! verkligen ingenting, inge fredde aa ingenting. istället satte jag mig efter en god middag med kött och potatis och tittade på någon film som hette the knight med en stor skål godis.imorgon ska jag se om jag kan vara med emma. jo föressten vi ska ju fan på middag hos dom imorgon. mysigt. resten av kvällen går åt till att äta mina goda favvo chips och sprite. mums. hoppas ni har en lite roligare och mer händelsrik lördags kväll än vad jag har.kanske ska sätta på en film?.... hmm. får se. skriver kanske mer senare. ska läsa lite bloggar nu. kram på er!


lördag.

hejsan bloggjäveln! :) jag har sovit som en prinsessa i min säng, sen sen kom pappa och kittlade mig så då var den sköna sömnen borta. jag somnade faktiskt inte före 4. letade efter den bästa presenten till fredde eftersom att han fyller år den 24 men kan dock inte berätta vad jag ska köpa, men först krävs det 7 timmar varje dag i 10 dagar så kommer jag ha råd. haha! kunde inte börja jobba på söndag, för då är dom lediga, så jag börjar helt enkelt på måndag istället. idag ska jag nog vara med fredde.tror att det blir kavajen idag igen, blir säkert en bild på dagens outfit sen. kommer ta bilder nu med mammas mobil för den har 8 mp camera. den är skit snygg också. det är den som man får 60 filmer med på köpet. älskar den. lika bra som en vanlig digital camera. men seriöst, måste verkligen köpa en ny camera. kanske det man ska köpa för pengarna.. skor eller camera? det är frågan. den här dagen har bara runnit förbi nästan. snart är det kväll och mamma och pappa gör redan mat nu liksom. klockan är inte ens 5, men jag är skit hungrig så och? skulle vara med fredde ikväll men det blir lite svårt att säga eftersom att han tappat sin mobil jävel så kan ju inte nå han, jag orkar inte ringa hans bästa kompis hela tiden och fråga efter honom. han kommer ju säkert kasta mig i vattnet snart om jag ringer en gång till. annars ringer jag emma. får se vad hon har för sig idag. hon är iallafall hemma.alla rä borta nu i juli.

som ni sett så är min blogg typ helt ny renoverad. känns skönt. blir mycket roligare och skriva när det känns lite nytt, istället för att titta på något som man haft i typ 5 månader nu. tror att jag kommer ägna mig mycket nu åt min blogg. känns skönt att bara kunna få skriva, och att folk faktiskt läser det. igentligen, att det kan vara så intressant att läsa om andras vardag tycker jag är lite roligt faktiskt. måste och fråga er en sak. tänkte fråga min danslärare i skolan om att få ha en stor konsert med bara michael jackson låtar. vad tycker ni? jag tycker det är en skit bra ide. jag menar, hur många älskade inte honom. jag ska ringa till något museeum eller något i usa om hur mycket min micael jackson jacka är värd. det vore ganska coolt att få veta. sen kanske man kan få pengar för en autograf. hoppas. behöver pengar jusst nu. mycket jag vill ha. nej men tänker faktiskt spara pengar till en resa som jag och min kompis jessica ska åka på om några år, haha. det är väl bra? eller kanske spara till lägenheten man ska skaffa någon gång i framtiden. nej usch. blir demprimerad och stressad av att tänka på framtiden. ska liksom börja i 9an och jag vet inte ens lite om vad jag vill eller ska bli. dags att börja fundera. men ska städa iordning rummet nu, och sen äta middag, skriver mer ikväl säkert. kram på er! ha en mysig lördagskväll!

emmy bonus och jag

Amanda

12-7-09

tittade precis igenom min blogg. i början hade jag skrivit varje dag flera gånger, med nya bilder och allt, värför gör jag inte det längre för? men kände för att skriva idag iallafall. som jag skrev innan så var jag i turkiet för typ 3 veckor sen, eller nej skojja 2 veckor sen och nån dag. sen åkte vi till halmstad i 2 veckor, så kom hem inatt. har haft en grym sommar hitills verkligen. nu ska jag fortsätta jobba. ska sälja jordgubbar nu utanför åkermyntan i 10 dagar nu, så kommer tjäna runt 3000 kr så det känns jätte bra. det är roligt att känna att man har pengar som man har tjänat själv, på egen hand liksom. mycket roligare att spendera dom. vet redan vad jag ska göra med pengarna. ska köpa ett par snygga klackar från topshop, eftersom att dom har så otroligt grymma skor där som man bara drägglar efter. sen blir det antagligen en grön ipod, sen resten av pengarna sparar jag tills höstkollektionerna kommit ut i alla butiker, istället för att köpa på rea, en massa sommarkläder när man kan få någon snygg jacka eller jeans. behöver verkligen ett par snygga jeans jusst nu. vill verkligen ha ett par g-star jeans igen. dom använde jag flitigt vad jag kommer ihåg. typ i varje inlägg stog det "dagens outfit, mina g-star jeans" . haha. dagens outfit denna "härliga" dag blev ett par jeansleggins från mq soul, en korall färgad t shirt med en liten ficka på bröstet från gina tricot, på rea faktiskt, sen min snygga korta svarta kavaj som jag inte användt på flera månader från gina tricot, sen mina svarta ray bans kopior från gina, och min favvo ring, guldiga blomman från glitter. snyggt, både vardagligt och som också kan bäras på festen. älskar kavaj. så himla snyggt! letar fortfarande efter den snygga vita klänningen med dragkedja längst hela framsidan, och korsett liknande bröst området, från topshop som kostar runt 700 lappen, som jag tror kenza också letar efter om jag har rätt. men nu är klockan 2 på natten, alltså början på en mysig lördag, får man hoppas. nu ska jag gå och lägga mig i min sköna säng, och sen imorgon ska jag vara med fredde som jag inte träffat nu på 2 veckor! hörs imorgon. kommentera nu!!! jusste! har gjort helt ny design, inte det finaste, men det duger, sen ändrat hela kommentarsfältet osv. imorgon blir det mer fixning med bloggen!  godnatt på er. kram!

Amanda


RSS 2.0