middag men ingen aning om vad man ska ha på sig!!!

hej allihopa. kom precis hem från en liten shopping runda i vällingby msom jag var på med min kära syster.jag köpte däremot ingenting men hon köpte lite grejjer. var kanske drä i ungefär 2 timmar bara så det var inte sådär jätte länge eftersom att vi ska på middag nu klockan 6, alltså om 20 min så har lite brottom att göra iordning mig nu. vet inte vad jag ska sätta på mig nu, men får leta upp något snyggt. gud va jag längtar tills jag får mina pengar efter 10 dagars jobb. då ska jag äntligen få shoppa, och sen får jag inte glömma jobbet som jag och linn har sen under hela året i 9an. vi ska nämligen gå ut med en hund, i ungefär 10-15 min om dagen, sen får man 500 kr var i slutet av månaden- hur grymt är inte det igentligen? det finns så många sätt att tjäna pengar på igentligen, bara att leta. men ska göra iordning mig nu. kommer säkert skriva inlägg hos emma sen, och innan jag går får ni en bild på mig och dagens outfit! kram på er!

Amanda

Kommentarer
Postat av: yasmine sweet and true

oki hoppas du får kul på middagen jag ska diska nu kraaam

2009-07-12 @ 17:53:41
URL: http://yasminegill.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: ok! det är bra med mig också :)

2009-07-12 @ 18:33:24
URL: http://tirrren.blogg.se/
Postat av: Personality

Hej ! Ville bara tipsa om en jättebra hemsida om du vill ha extra pengar i plånboken, woopa! Bli medlem här: http://www.woopa.se/?ref=tildauu . Det är superenkelt och du får 20 kr direkt när du registrerar dig!



Hoppas du blir medlem, du kommer inte bli besviken jag lovar! Jag har vart medlem i mindre än 5 dagar och har nästan 500 kr redan! :) Kram

2009-07-12 @ 18:56:23
URL: http://personality.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0